Geri

Başkan Yüce çarşı-pazarda vatandaşla yan yana

Başkan Yüce, seçim öncesi vatandaşla bire bir temas ettiği saha çalışmalarına Cuma Pazarı’nda devam etti.
Editör Editör

Pazar esnafıyla ve alışverişteki vatandaşlarla selamlaşan Yüce, 14 Mayıs’ın ‘Türkiye Yüzyılı’nın Sakarya’sı’ hayali için çok önemli bir tarih olduğuna vurgu yaptı. Başkan Yüce, “14 Mayıs, yeni bir istikrar ve yükseliş döneminin başlayacağı miladın günüdür. Bu hedefle Sakarya’da yeni bir ufuk açacağız” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 14 Mayıs tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri öncesinde vatandaşlarla kucaklaşıyor, onların taleplerini dinliyor.

Sakarya’da Cumhur İttifakı’nın güçlü listesiyle şehre değer katacak isimleri tanıtan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kurdukları “Türkiye Yüzyılı’nın Sakarya’sı” hayalini anlatan Başkan Yüce, son olarak Adapazarı’nda kurulan Cuma Pazarı’ndaydı.

‘Türkiye Yüzyılı’nın Sakarya’sı’ hayali
Saha çalışmalarına aralıksız devam eden Yüce, esnafla ve alışveriş yapan vatandaşlarla görüştü. Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, AK Parti Milletvekili Adayı Akif Adnan Dizer ve partililerle birlikte pazarı dolaşan Yüce, bazı noktalarda tezgâh başına geçerek esnafın çalışmalarına dâhil oldu.

Yüce, 14 Mayıs’ın gelişen, büyüyen ve bölgede söz sahibi olan bir Sakarya’nın inşası için çok önemli olduğuna dikkat çekerek, “Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın hayaline ortak olmak için doğru tercihi yapacağız. Türkiye Yüzyılı’nın Sakarya’sı hayaliyle yeni bir ufuk açacağız” ifadelerini kullandı.

Yeni bir istikrar ve yükseliş dönemi başlıyor
Başkan Yüce konuşmasında 14 Mayıs seçimlerini işaret ederek, “Bildiğiniz üzere önümüzde istikrar açısından büyük önem arz eden 14 Mayıs seçimleri var. Sayın Cumhurbaşkanımın liderliğinde hizmet ve istikrarın devam etmesi noktasında şüphesiz sizlerin vereceği destek çok kıymetlidir. Türkiye yüzyılı ile yeni bir istikrar ve yükseliş dönemin başlayacağı, yatırım ve projelerin gelişerek artacağı bir döneme giriyoruz. 14 Mayıs bu dönem için adeta bir mihenk taşıdır. Ben ümit ediyorum ki, siz kıymetli hemşerilerimiz ile birlikte, özel de Sakarya, genel de ise Tüm Türkiye’de bu istikrar ateşini hep birlikte yakacağız” diye konuştu.

14 Mayıs’ta sandıkları patlatacağız
Başkan Yüce, “AK Parti dönemi 20 yıldır Halka Hizmet, Hakka Hizmettir düsturuyla hareket etmektedir. Ekonomi, Uluslararası siyaset ve savunma sanayi başta olmak üzere, her alanda tüm engellemelere rağmen güçlü bir şekilde yoluna devam eden bir Türkiye var. Bu gücün ve istikrarın devamlılığını sağlamak ve geleceğe daha emin adımlarla yürümek bizlerin elinde. İnşallah 14 Mayıs’ta hep birlikte sandıkları patlatarak Türkiye’nin güçlü lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı yapacağız. Güçlü bir Türkiye ancak güçlü bir lider ile varlığını koruyup devam ettirebilir. Bizler çok iyi biliyoruz ki, eğer bu ülkede 20 yıldır sürekli yükselen bir istikrar ve sürekli atağa geçen bir Türkiye varsa, bu Sayın Cumhurbaşkanımız sayesindedir” dedi.

#buyuksehir #ekrem-yuce

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs