Geri

Geyveliler Derneğinin yemekli toplantısı

İstanbul’da yaşayan Geyve’lilerin kurduğu “Geyve’liler Derneği” yılın ilk toplantısını yaptı. İstanbul-Kuyubaşı NAR CAFE deki kahvaltılı toplantıya ilgi oldukça yoğun oldu.


Geyveliler Dernek Başkanı İbrahim Berber




MHP MYKY üyesi Kadir Boy



Geyvelilere ait Nar cafe





Geyveliler Dernek yönetiminden Cihan Yıldıran









İstanbul’da yaşayan Geyve’lilerin kurduğu “Geyve’liler Derneği” yılın ilk toplantısını yaptı. İstanbul-Kuyubaşı NAR CAFE deki kahvaltılı toplantıya ilgi oldukça yoğun oldu. Toplantının ev sahipliğini Alifuatpaşa’lı genç iş adamlarımızdan Cihan Yıldıran yaptı. Neşe için de yapılan kahvaltıdan sonra, dernek başkanı İbrahim Berber şunları söyledi “ Kuvva-yı Milliye hareketinin ünlü isimlerinden olan Ali Fuat Cebesoy Paşa’yı ölüm yıl dönümünde saygı ile anıyoruz. Davetimizi kabul ederek siz değerli konuklarımıza çok teşekkür ederim. Önce yeni yönetim kurulu üyelerini tanıtayım: İbrahim Berber, Cihan Yıldıran, Mensure Bulut, Oya Sezer Akgüneş, Nurdan Erbir, Kenan Ok, Erhan Gün. Geyve İlçemizin sorunlarının çözümüne yönelik projeler üretmeğe çalışıyoruz. Geyve’li iş adamlarımızdan ve akademisyenlerden destek bekliyoruz.” Kahvaltı ve sunuş konuşmasından sonra İstanbul eski defterdarı ve MHP MKYK üyesi Kadir Boy “ Dünya Ekonomik Krizi” konulu bir seminer verdi. Boy özetle şunları söyledi;”Dünya ekonomisi son yıllarda büyük bir kaynak ve likidite biriktirmiştir. Buna paralel olarak ta finans piyasaları çok büyük değişim geçirmiştir. Dünya finans krizini,Dünya finans terörizmi diye açıklamak lazım. Geçmiş 6 yılda sanal talebe dayalı sanal büyüme yaşanmıştır. IMF hiçbir ülkeye zorla girmez, ülkeler ona muhtaç kalır. İthalat demek, Türk insanının üretiminin dış ülkelere tahsis edilmesi demektir…” Boy’un konuşmasından sonra MHP Geyve Belediye başkan adayı Abdullah Şenel kısa bir konuşma yaparak, kendisini ve Geyve’ye yönelik projelerini tanıttı. Toplantı, karşılıklı sohbetler ve adres alışverişleri, neşeli görüntüler ile devam etti.  

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs