Geri

GEYVE'DE ÇANAKKALE COŞKUSU

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

GEYVE'DE ÇANAKKALE COŞKUSU

Geyve Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Geyve Anadolu Lisesinin düzenlediği Çanakkale Deniz Zaferinin 108'inci yılı ve Şehitleri Anma Günü programı çok beğenildi.

 

Geyve Kaymakamı Murat Güven, Belediye Başkan V. Remzi Akçay, daire amirleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, bazı sivil toplum kuruluşu üyeleri ve vatandaşların katıldığı program, Geyve Öğretmenevi Konferans Salonunda icra edildi. Salon programında; günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Jandarma Komutanı Üstğ. Mehmet Kütük yaptı.

Geyve Anadolu Lisesinin hazırladığı Programın sunuculuğunu Sefa Çelik ve Elif Kaşıkçı yaptılar. Şehitler Tepesi şiirini Melise Kuruoğlu okuduktan sonra Çanakkale Türküsünü Serap Aydın ve Eledim Eledim türküsünü de Beyzanur Çoban seslendirdiler.. Bir Şehit Mektubunu Bedirhan Akbay, bir anıyı da Tarık Beri okudular. Beğeni ile izlenen Tiyatroyu da Efe Tuncer, Ender Ünverin, Melise Kuruoğlu , Eren Yıldız ve Nisa Çiftçi sundular.

Program; Çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi. 

#gai #canakkale # #siir #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs