Geri

GEYVE'DE ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ UNUTULMADI

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

GEYVE'DE ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ UNUTULMADI

Geyve Kaymakamlığı, Geyve Milli Eğitim Müdürlüğü, Geyve Anadolu Lisesi 18 Mart Şehitleri Anma Günü Programı Düzenledi.

 

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 108’inci yılı ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle Geyve'de anma programı düzenlendi.

Geyve Kaymakamı Murat Güven, Belediye Başkan V. Hasan Çetinkaya, daire amirleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, bazı sivil toplum kuruluşu üyeleri ve vatandaşların katıldığı program; Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulmasıyla başladı. Çelenklerin sunulmasından sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşımız okundu. Ardından protokol üyeleri ilçe mezarlığındaki şehitliği ziyaret ederek, şehit kabirlerine karanfil bıraktı. Şehitlerimiz için okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İlçe Müftüsü Murat Okuyar’ın yaptığı duadan sonra buradaki program sona erdi.

Daha sonra Geyve Öğretmenevi Konferans Salonunda icra edilen salon programında; günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Kütük yaptı. Geyve Anadolu Lisesinin düzenlediği programda; şiirler okundu, türküler söylendi ve tiyatro gösterimi yapıldı. 

#gal #canakkale #sehit #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs