Geri

Kıcır, Milletvekilliği Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı

Fatih Kıcır, AK Parti İl Binasına gelerek Milletvekilliği aday adaylığı başvurusu yaptı.
Editör Editör

Yeşilay Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi ve aynı zamanda İpekyolu Kültür ve Dayanışma Derneği Kurucu Başkanı Fatih Kıcır, 28. Dönem AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı başvurusunu bu gününde yalnız bırakmayan destekçileriyle birlikte AK Parti İl Başkanlığı’nda gerçekleştirdi.
20011-2014 yılları arasında AK Parti Adapazarı İlçesi Başkan Yardımcısı ve Ar-Ge Birim Başkanı, 2018-2019 yıllarında ise AK Parti Sakarya İl Başkan Yardımcısı ve Ar-Ge Birim Başkanlığı yapan Kıcır, doğup büyüdüğü şehrinin adını yücelten ve kalkınmasına fayda sağlayan sivil toplum kuruluşlarıyla hizmetlerine devam ediyor. 2014 yılında Yeşilay’ı, Sakarya’ya kazandırarak Şube Kurucu Başkanlığı’nı, sonrasında çalışmalarına binaen 2019’dq Bölge Koordinatörlüğü ve 2021 yılında Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeliği tevdi edilmişti. 2023 yılı itibariyle Sakarya İpekyolu Kültür ve Dayanışma Derneği’nin kurucu Başkanı olarak şehrine yapılacak teşvik, kalkınma ve yöre insanın dertlerine derman olan projeleriyle Sakarya’ya hizmetini sürdürüyor.
Sakarya’nın temsiliyetinde; güçlü, sonuç odaklı hareket eden, mecliste ve gereken her noktada bunu sürdürmeyi amaç edinen bir düşünce yapısıyla çalışacağını söyleyen Kıcır; ‘Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde "Türkiye Yüzyılına Sakarya Hazır" diyerek çıktığımız bu yolda 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimlerinin şehrimiz, ülkemiz, aziz milletimiz ve meclisimiz için hayırlara vesile olmasını diler, bu vesileyle 28. Dönem AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı olarak bu yolda desteğinizle birlikte yürümeye ve sizlerin sesi olmaya hazır olduğumu bildirmek isterim. Yükümüz ağır, yolumuz uzun Türkiye Yüzyılı hedeflerine hep birlikte adım adım ilerlemeye devam edeceğiz. İnanıyoruz ki; davası Hak olanın, yardımcısı Hak’tır. Hak olan davada zafer de muhakkaktır.’ diyerek sözlerini tamamladığı açıklamasının sonunda AK Parti İl Başkanı Yunus Tever ile günün anısı olarak imzalı başvuru belgesi eşliğinde çekilen fotoğraf ile aday adaylık başvuru süreci tebriklerle sona erdi.
ADAY ADAYLIK TAKVİMİ

AK Parti'de milletvekilliği aday adaylığı başvuruları Salı günü başlamıştı. Aday adaylarının başvurusu için AFAD'a bağış zorunluluğu bulunuyor. Bağış miktarı yetişkinler için 20 bin, kadın ve gençler için 10 bin, engelliler için ise 5 bin lira olarak belirlendi. Aday adaylığı başvuruları 22 Mart Çarşamba Günü Saat 17.00’ye e kadar sürecek.

Aday müracaatlarını elektronik ortamda alınacak. Teşkilat temayül yoklaması 'e-temayül' şeklinde yapılacak. Teşkilat temayül yoklaması Teşkilat Temayül Yoklaması 25 Mart Cumartesi Günü yapılacak.

#fatih #kicir #aday-adayi #sakarya #ak-parti

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs