Geri

Murat Kaya resmen aday adayı!

Murat Kaya bugün resmen AK Parti’den milletvekilliği aday adaylığı için başvurusunu yaptı.
Editör Editör

Murat Kaya İlçe Kaymakamı Murat Güven’e istifa dilekçesini sunarak Geyve Belediye Başkanlığı görevinden resmen istifa etti. Murat Kaya bugün AK Parti İl Başkanı Yunus Tever’e vekillik için başvurusunu gerçekleştirdi.

Kaya açıklamasında; "Bugün AK Parti 28. Dönem Aday Adaylığı için başvuru yapmış bulunuyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye Yüzyılı projesinde yanında, partimize, milletimize ve ülkemize destek olmak adına aday adaylığı müracaatımızı yaptık. Yaklaşık 22 seneden beri değişik kulvarlarda ilçe başkanlığı ve belediye başkanlığında olarak AK Parti'ye hizmet ediyoruz. İnşallah bu çıktığımız yolda da Rabbim bizlere hayır versin. Önce her şeyin hayırlısını talep ediyoruz. Söylediğim gibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a en iyi şekilde destek verebilmek adına yollardayız. İnşallah tekrar AK Parti bayrağını 2023'te hep beraber çekeceğiz" dedi.

#murat #kaya #sakarya #remsen-aday

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs