Geri

Yolun açık olsun Ekrem Başkan

Sakarya’mıza ve Sakarya’lılara şimdiden hayırlı olsun ve Başkan Yüce’nin de yolu açık olsun.
Abdullah Kahya Abdullah Kahya

Müjde; iyi, sizi sevince boğan haber demektir sözlükte. İnsan müjdeli bir haber aldığında sevinir. Ortaya koyduğu emeği ve yorgunluğu unutur ve kendine güven duyar. Alışılmadık bir şekilde gelişen süreçlerin sonunda gelir genelde müjdeler. Olağanüstü bir çaba göstermişsinizdir uykunuzdan zamanınızdan fedakarlıklar yapıp ulaşmak istediğiniz noktaya ulaşmayı başarmışsınızdır.

Günümüzde müjdeli haberler almak sıradan bir şey değil. Tam tersine oldukça nadir rastlanan bir durum.

Bu nedenle daha da bir önem taşıyor müjdeli haberler.

Cumhurbaşkanımızın geçenlerde açıkladığı yeni bulunan doğal gaz ve petrol rezervleri ile ilgili müjdeler halkın umutlarını daha da bir yeşertti ve yarınlara ilişkin olan beklentilerini pekiştirdi.

Yakıcı bir ekonomik krizin ortasında açıklanan bu müjdeler belli bir çabanın ve kararlılığın sonunda ortaya konan gelişmelerdi.

Peki Sakarya’mızda hiç müjdeli haber yok mu? Var elbette.

Zaten beni bu yazıyı yazmaya iten şey de aslında bu.

Bakın ne diyor bu konuda Başkan Yüce:

“Zamanında uygun görülmemişti, ulaşım için revizyon çalışması başlattık. Elde ettiğimiz veriler incelendi. Uygunluk verileri finansman modeline göre yatırım planına alınması hususu sözlü olarak bile iletildi. Ulaşım planının revizyon planlarını tamamladık ve bakanlığın onayına gönderdik. Bakanlıktan uygunluk yazısı beklemekteyiz. Uygunluk yazısından sonra asıl fizibilite, uygulama projeleri ve yapımının bakanlık tarafından yapılması hususunda devri için yazışmaları başlatacağız. Yatırımın 2023 planına alınması için siyasilerimizden de destek alarak bu konuda yoğun bir çalışma başlatacağız”.

Şayet bu proje 2023 planına alındığı takdirde Sakarya’mızda hayat daha da kolaylaşacak ve çok daha insani bir seviyeye çıkmış olacak.

Bu müjdeli haberin daha da güzelleşerek büyüyerek ete kemiğe bürünerek gerçekleşmesi en büyük dileğimiz.

Sakarya’mıza ve Sakarya’lılara şimdiden hayırlı olsun ve Başkan Yüce’nin de yolu açık olsun.

Adapostası

#proje #2023 #ekrem-baskan #sakarya #buyuksehir

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs