Geri

GEYVE’DE ATATÜRK SAYGIYLA ANILDI

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

GEYVE’DE ATATÜRK SAYGIYLA ANILDI

Geyve’de Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 84.yıl dönümünde saygıyla anıldı.

Geyve Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk anıtına çelenk sunma töreninden sonra saat 9,05’te bayraklar yarıya indirildi, iki dakika hayat durdu.

Geyve Atatürk Ortaokulunun hazırladığı ve Öğretmenevinde düzenlenen Atatürk’ü anma programına ilçe kaymakamı Murat Güven, belediye başkanı Murat Kaya, Cumhuriyet Başsavcısı Taner Bayrak, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra Geyve Atatürk Ortaokulu müdürü Mehmet Çelik, günün anlam ve önemini anlattı. Öğrenciler Atatürk sevgisini içeren şiirler okudu. Atatürk’ün hayatını anlatan video izlendi.

Öğrencilerin sunduğu, İşaret diliyle Atatürk sevgisi, On Kasım Atatürk Oratoryosu çok beğenildi. Atatürk sevgisini içeren yarışmada dereceye giren öğrencilere, ödülleri verildi. Programı öğretmen Elif Akbaba ve Orkun Köse başarıyla sundu. Müzik Öğretmeni Gülhan Bulut İstiklal Marşını söyletti. 

#10 #kasim #anma #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs