Geri

GENÇLİK İKSİRİ ARONYA YETİŞTİRİYOR

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

 

GENÇLİK İKSİRİ ARONYA YETİŞTİRİYOR

Geyve'nin Alifuatpaşa eşrafından Keramettin Zorlu, Bayırakçaşehir Mahallesindeki arazisini gençlik iksiri olan Aronya Bahçesine dönüştürerek yeni bir girişimde bulundu.

 

Alifuatpaşalı Kemalettin Zorlu: " Aronya, bilinen diğer meyvelerden daha fazla antioksidan içermesinin yanında C vitamini, PP, B, E vitamini ve yüksek miktarda antosiyanin de içermektedir. Aynı zamanda potasyum, magnezyum, kalsiyum, manganez ve yüksek oranda lif içeren aronya meyvesinin belirli hastalıkların tedavisinde öne çıktığı bilinmektedir.

Çiftçilikle yakından uzaktan alakam yok. Yolcu taşımacılığı yapmaktayım. Bu işi ticari bir girişimden ziyade aronyanın süper meyve ( gençlik iksiri ) olarak anılması, yani sağlık noktasında topluma fayda sağlamak olduğunu belirtti. Geçtiğimiz yıl annem covid-19 pandemisinde vefat etti. Bunun için bahçeme "Nermin Hanım Organik Aronya Bahçesi" adını verdim. Annemin adını bu bahçemde yaşatacağım ve ağırlık olarak ilaç endüstrisinde kullanılan bu ürünün ilk hasadını, hastalara ücretsiz olarak dağıtacağım." dedi.

 

Bu girişimle Keramettin Zorlu Aronyayı bölgemize kazandırmanın ve tanıtmanın heyecanını yaşıyor.

 

Kemalettin Zorlu'nun iletişim adresi:

İnstagram : nhorganikaronyabahcesi

Twitter : AronyaBahcesi

YouTube : Organik Aronya Bahçesi

 

#kemalettin #aronya #iksir #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs