Geri

GEYVE KADINA ŞİDDETE DUR DEDİ

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

GEYVE KADINA ŞİDDETE DUR DEDİ

Geyve Kaymakamlığı, “Kadına yapılan şiddete dur!” toplantısı yaptı.

Geyve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılan toplantıya; ilçe Kaymakamı Murat Güven, Kaymakam Refiki Talha Atılay Teymur, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Kütük, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kökağaç, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ömer Faruk Yavuz, İlçe Müftüsü Murat Okuyar, İlçe Sağlık Müdür Dr. Merve Kahraman, İlçe Nüfus Müdürü Gülhan Karakulak, İlçe Milli Eğitim Müdür V. Bahatdin Aydemir ve İlçe Spor Müdürlüğünü temsilen Spor Uzmanı Mehmet Alan katıldı.

Disiplinler arası bir konu olan, dünyada ve ülkemizde yaşanan gelişmelere göre sürekli yeni tedbirler alınması gereken kadına yönelik şiddetle mücadele çerçevesinde atılması gereken adımlar değerlendirilerek, hazırlanan 2022 Faaliyet Planı; Aile ve Sosyal Hizmetler, Adalet, İçişleri, Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlıkları ile Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından imzalanan bir protokolle kabul edilmiştir.

Toplantıda; söz konusu protokol kapsamında İlçemiz ölçeğinde 2022 yılı içinde yapılan ve yapılması gereken faaliyetler ele alındı.

 

#kadin #siddet #dur #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs