Geri

Çocuklar Eğlenerek Öğrendi

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

Çocuklar Eğlenerek Öğrendi

Geyve Kaymakamlığının öncülüğü sayesinde, 2 bin 390 minik öğrenci çevre bilincini eğlenerek öğrendi.

Küçük yaştaki çocuklarda empati duygusu tam olarak oluşmadığından zaman zaman doğaya ve hayvanlara zarar verecek hareketlerde bulunabilmektedirler. Bu nedenle yaptıklarının neden yanlış olduğunu anlayabilmelerini sağlamak için, onları eğlendirerek çevre bilincini, hayvan sevgisini ve doğal kaynakları korumayı aşılamak adına Kaymakamımız Murat Güven’in öncülüğünde, Kaymakamlığımızın da katkıları ile İlçemizdeki okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine yönelik tiyatro gösterimi yapıldı.

Geyve İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu ve Alifuatpaşa Ortaokulu Konferans Salonunda iki gün boyunca seanslar halinde yapılan “İsli, Sisli, Pis, Puslu” adlı tiyatro oyunuyla 2390 öğrenci, hem eğlendi hem de öğrendi.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, sosyal-duygusal gelişimini sağlayacak eğitim ve öğretime yönelik çeşitli projeler, Kaymakamlığımızca geliştirilmekte ve desteklenmeye devam edilmektedir. 

#cocuklar #cevre #bilinci #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs