Geri

NURUOSMANİYE'DE 23 NİSAN COŞKUSU

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

 

NURUOSMANİYE'DE 23 NİSAN COŞKUSU

Geyve Nuruosmaniye Süleyman Gülsüm Odabaş Okulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşku ile kutlandı.

Geçtiğimiz hafta Nuruosmaniye köyünde yaşanan elim olaydan dolayı, 23 Nisan şenlikleri okul yönetimi tarafından ertelenmişti. 23 Nisan cumartesi günü sadece protokol kutlaması yapıldı. 28 Nisan günü ise tüm öğrencilerin hazırladığı etkinlikler ile program icra edildi.

Okul müdürü Fatih Temren konuşmasında şunları ifade etti.

"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Atamız tarafından çocuklara armağan edilmiştir. Bugünün neşesi ve coşkusu elbette tüm öğrencilerimizin hakkıdır. Ancak çocuğu vefat eden velimizin acısı hepimizin acısı, köyümüzün hüznü hepimizin hüznüdür. Örf, anane ve göreneklerimizin bizlere öğrettiği gibi bir yanımız Enes öğrencimizin yasını tutarken diğer yanımız eğlenemezdi. Bu yüzden sadece protokol kutlaması ile 23 Nisan günü icra ettiğimiz bayramımızı bugün tüm etkinlikleri ile yeniden kutluyoruz. Tüm öğrencilerimin bayramını en içten dileklerim ile kutlarken şimdiden tüm öğretmenlerime de hazırlamış oldukları etkinlikler için teşekkür ediyorum".

Öğrenciler şiirler okudu. Çeşitli yarışmalar ve etkinlikler yapılarak coşku dolu anlar yaşandı. 23 nisan etkinliklerine velilerin yüksek katılımı dikkat çekti. Kendi çocuklarının çok güzel etkinliklerde yer aldığını, çeşitli oyunlar ile mutlu olduğunu gören tüm veliler çocukları ile birlikte aynı coşkuyu yaşadılar.

#nuruosmaniye #23 #nisan #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs