Geri

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ COŞKUYLA ANILDI

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

Geyve Anadolu Lisesinde Çanakkale Şehitleri dua ve coşkuyla anıldı.

Geyve Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin hazırladığı 18 Mart Şehitleri Anma Programı Okul Konferans salonunda sunuldu.

 Okul öğretmenlerinden Gizem Kocaoğlu, Gözde Özaydın ve İsmail Duran öncülüğünde 18 Mart Şehitler Günü Anma Programı gerçekleştirildi.

Sunuculuğunu Hicran Erek ve Emine Yaren Akgül'ün yaptığı program; saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Melek Özkaya'nın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti. 

Programda Saadet Vurucu "Çanakkale Geçilmez" adlı şiiri ve Fatmanur Yüce "Övün Ey Çanakkale" adlı şiiri seslendirdiler. 

"Çanakkale Şehidinin Mektubu"nu ise İclal Özen okudu. 

Solistliğini müzik öğretmeni Gizem Kocaoğlu'nun yaptığı koroya müzik öğretmeni Gözde Özaydın yan flütle, öğrenci Mina Sahra Özkan akustik gitarla ve öğrenci Beyzanur Çoban bağlama ile eşlik etti. Koro "Annem Beni Yetiştirdi, Alay Marşı" "Çanakkale Türküsü" ve "Hey On Beşli" türkülerini söylediler. Türküleri seslendiren koro: Ayşe Kısa,Nehir Aleyna Girenay, Sude Azra Güleç,Işılay Kalaycı,Serap Aydın, İpek Tüylü, Sinem Sanal, İclal Korkmaz,Gamze Yüce, Beyzanur Çoban, Hilal Kaya Eda Aydemir,Azra Kaplan, Zeynep Eslem Toprak,Mina Sahra Özkan ve Zeynep Fatma Aslan adlı öğrencilerden oluşmaktadır.

Düzenlenen programa Okul Aile Birliği Başkanı Azem Sönmez, Başkan yardımcısı Aziz Çiftçi, Sayman Tahsin Ertürk, Okul müdürü Ahmet Akkuş, Müdür yardımcıları Mücahit Tarakçı ile Tamer Tok, öğretmenler ve öğrenciler katıldılar.

Programın sonunda Okul Müdürü Ahmet Akkuş duygu ve düşüncelerini ifade ederek, Geyve Anadolu Lisesi olarak programlarda ortaya koyulan başarıdan memnuniyetini dile getirdi. Okul Müdürümüz öğrenci ve öğretmenler için salondan alkış istedi ve katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkür etti.

#gal #canakkale #anmak #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs