Geri

GEYVE’DE ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ UNUTULMADI

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

Geyve Kaymakamlığı, Çanakkale Savaşının 107. yıl dönümünde; şehitleri saygı ve dua ile andı.

Geyve Cumhuriyet meydanında düzenlenen çelenk sunma programına Kaymakam Murat Güven, belediye başkan vekili Hasan Çetinkaya, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, daire amirleri, okul müdürleri, gaziler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Geyve Kaymakamı Murat Güven ve belediye başkan vekili Hasan Çetinkaya Atatürk anıtına çelenk sundular. Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Mehmet Kütük günün anlam ve önemini belirten konuşmasında özetle şunları söyledi: Yurdumuzun her cephesinde ve Çanakkale’de bu vatan için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz. Ordu-millet elle kazanılan bu zaferleri gelecek neslimize de anlatmalıyız. Şehitler Günü dolayısıyla başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet duyarak huzurlarında saygıyla eğiyor, şükranlarımızı sunuyoruz.

Çelenk sunma töreninden sonra protokol, şehitleri ziyaret etmek için kabristanlığa gitti. Şehitlerin kabrine karanfil koydular. Muhammet Özbek hoca Kuran-ı Kerim okudu. Geyve Müftüsü Murat Okuyar dua ettirdi.

#canakkale #sehit #anma #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs