Geri

Mehmet Kır'dan Geyve projeleri

29 Mart 2009 Pazar Günü yapılacak Genel Yerel Seçimlerinde, sizin ananızın ak sütü gibi helal olan oylarınızla son kez belediye başkanı seçilir isem inşallah , beraberce gerçekleştireceğimiz hizmetlerimiz:

100 günlük icraat programımız: Acil Eylem Planı;



1.Belediye çalışanlarının belediyeden alacaklarının tamamının en kısa zamanda ödenmesi.Vizesiz işçilerin belediyeden alacaklarının en kısa zamanda ödenmesi



2.Temizlik konusunun,çevre kirliliği meselesinin halledilmesi.



3.Küçük sanayi sitemizin imar yollarının asfaltlanması.



4.Kilitli parke taşı döşenmemiş hiçbir cadde ve imar yolumuz kalmayacak.



5.Belediye otobüs duraklarının tamamını yenileyeceğiz



6.ŞEFKAT KART ve GIDA BANKASI uygulaması:sosyal belediyeciliğin gereği olarak insan merkezli bir yönetim anlayışıyla ihtiyaç sahibi aileler tespit edilerek,belediyemizin anlaşma yapacağı mahalle bakkallarından her gün ihtiyacı kadar ekmek ve gıda ihtiyacını alışveriş yapar gibi karşılayacak.Ayrıca ayda bir,belediyece oluşturacağımız GIDA BANKALARINDAN ihtiyacı kadar gıda maddesi alacak.



7.YAŞLILARA,HASTALARA ve MUHTAÇLARA SAĞLIK HİZMETİ:Belediyemizce tespit edilecek,muhtaç hasta ve yoksulların tedavi ve bakımları kendi evlerinde yapılacak.Sağlık hizmetleri yerinde verilecek.Yaşlı hasta ve mağdurlara hizmet boynumuzun borcudur.Osmanlı İmparatorluğunun manevi kurucusu Şeyh Edebali’nin ,Osmanlı İmparatorluğunun kurucusu ve damadı Osman Gazi’ye vasiyetinde diyor ki:İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN.



8.İYİ YÖNETİŞİM(Birlikte yönetim) ve KALİTELİ HİZMET.



9.Geyveli Esnafın Belediyemizden alacakları hemen ödenecek.



10.Srt, Kanal 54 kanallarının geyveden izlenebilmesi için gerekli çalışma yapılacaktır.



 



500 Günlük İCRAAT PROGRAMIMIZ: STRATEJİK EYLEM PLANIMIZ



 



Belediyemizce STRATEJİK YÖNETİM(GELECEĞE BAKIŞ) YÖNETİM SİSTEMİ oluşturulacak.Bu sistem ile fiziki ve insan gücü anlamındaki bütün kaynaklarımızı ve enerjimizi;sizlere daha iyi hizmet sunmak adına harekete geçirip,Geleceğin Cumhuriyetimizin yüzüncü Kuruluş Yıldönümü olan 2023 yılında Geyvemiz’i İL MERKEZİ,VİLAYET YAPMA STRATEJİLERİNİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ.



Ana ilkemiz,değişim ve dönüşüm olacaktır.Bunu yaparken de nihai hedefimizi hep insanımıza hizmet etmek ve onu memnun etmek olarak belirledik.Bu hedefler doğrultusunda hız kesmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz.



1) Mevcut Sanayi Bölgemizde şu anda 2000 insanımız istihdam ediliyor. Organize Sanayi Bölgesi kurularak insanımıza iş, aş sahası açılmış olacaktır.Çalışan insanımızın Sosyal güvenliği tesis edilecektir.



 



2) Şu anda inşaatı devam etmekte olan E-25 karayolundaki DUBLE YOL ÇALIŞMASI ile entegre olarak küçük sanayi sitemizi mevcut sanayi bölgemize kuracağımız organize sanayi bölgesi bir köprü ve Geyve geçişi ile bağlayarak, tarihi,şirin,yeşil Geyvemizi Türkiyeye açmak şarttır.Bunun alt yapı çalışmaları Bayındırlık Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü İstanbul 1.Bölge Müdürlüğünce başlanmış,fizibilite, etüt çalışmaları bitirilmiştir.Proje safhasına gelinmiştir.Yapılacak köprünün maliyeti 2 trilyon lira civarındadır.Geyve Kaymakamlığı İlçe Özel İdare Müdürlüğü Bünyesinde Bütçesinde 1 trilyon lira civarında kaynak mevcuttur.Köprünün Geyveye olan bağlantılarının, imar yollarının kamulaştırma ve yapımını biz Geyve Belediyesi olarak üstleneceğiz.Bu gerçekleşmeyecek bir PROJE değildir.



Bizim Projlerimiz bazılarının söylediği gibi HAYAL değildir. Tüm projelerimizin ayağı yere basmaktadır, gerçekçidir. Yeri, zemini, etüdü, fizibilitesi, kaynakları mevcut, bizim hemşehrilerimizle gerçekleştirdiğimiz projeleri onlar hayal dahi edemezler. Onların hayali dahi onlara yetmez.Vizyon ve misyon sahibi değillerdir.



 



3) Sebze ve Meyve Hali: Yeri, Projesi ve Kaynağı hazırdır, bir an önce gerçekleştirilecektir.



4) Meyva Suyu ve Salça Fabrikası Kurulması. Özel Sektörce bu konuda yatırım yapılması teşvik edilecektir. Ucuz arsa temini ve alt yapısının belediyemizce yapılması gibi…



5) Geyve’mizin Hak ettiği yeri alabilmesi için, kalkınmakta olan ilçeleri teşvik kapsamına alınmasına çalışılacaktır. Devlet Planlama Teşkilatı nezninde .



6) Geyve’mizde Ticaret ve Sanayinin gerçekleşmesi için yeni banka şubelerinin açılmasına gayret edilecektir.



7) Sakarya Üniversitesine bağlı Geyve Meslek Yüksek Okulunun şuandaki öğrenci kapasitesi 2000’i aşmıştır. Yeterli değildir. G.M.Y.O’nun fiziki mekan yetersizliği Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinin belediyemizce G.M.Y.O’ na tahsisi çok yerinde bir karardır.Tepecikler Mahallesinde belediyemizce Sakarya Üniversitesine verilen 7 dönümlük arsaya ek binalar yapılmalı yeni bölümler açılmalıdır. Sakarya Üniversitesine bağlı yeni fakültelerin açılması gerçekleştirilmelidir. Yüksek öğrenim kuruluşlarının ilçemizde çoğalması hem eğitim ve öğretim seviyesini çağdaş medeniyetler seviyesine çıkmasını sağlayacağı gibi, BACASIZ SANAYİ KURULUŞU olarak görülen bu kurumların ilçemize Sosyal-Ekonomik ve Kültürel katkıları çok büyük miktarda olacaktır. Ayrıca Sanayi ve Ticaret Camiası ile Üniversite arasında İş birliği gerçekleştirilecektir.GEYVE MUTLAKA DOĞALGAZLI OLACAKTIR.



8) Doğalgaz nimeti, Geyve’mize muhakkak kazandırılacaktır.



9) Toplu Konut, dar gelirli aileler için ödeme kolaylığı içeren ucuz toplu konutlar yapılacaktır. Hemşerilerimiz aylık kira öder gibi konut sahibi olacaklardır. Ahiret’te İman, Dünyada Mekan.



10) Belediyemizde E-Belediyeciliğe geçilecektir.



11) R.E.S. yani rüzgar enerjisinden elektrik üretimi yapılacak. Üretilen elektriğin satışı yapılarak belediyemize kaynak sağlanacaktır.



12) H.E.S. yani Akarsularımızdan enerji santrali kurmak suretiyle, elektrik enerjisi üreterek satışı yapılacak, gelir sağlanacaktır. Yani Su Akar, Türk Bakar sözü yerine Su Akar, Rüzgar eser, Türk yapar sözü gerçekleştirilecektir.



13) Mesire yeri : Kentpark- Ormanpark.



14) Yeni Kabristanlık.



15) Geyve’mizin çarşısının TİCARET’ inin gelişmesi, nefes alması için Yeni bir TİCARET ve İŞYERİ, KATLI PAZAR YERİ yapılacak. Trafik sorununun çözümü için de yeni yapılacak olan İŞ MERKEZİ’nin altına OTOPARK yapılacaktır.



16) Yeni Terminal Projesi gerçekleştirilecek.Yeri Projesi Kaynağı hazırdır.



 



AZ LAF, ÇOK İŞ.AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ.



 



Belediye Başkanınız, Hemşehriniz olarak 13 yılda beraberce çalışarak gerçekleştirdiğimiz hizmetler, Yaptıklarımız  bundan sonra yine beraberce gerçekleştireceğimiz Hayırlı hizmetler YAPACAKLARIMIZIN Teminatıdır.



 



ACİL EYLEM PLANIMIZI GERÇEKLEŞTİRECEK iki trilyon liralık kaynak paketimiz hazırdır. En geç iki ay içinde bu kaynakları temin edip harekete geçeceğiz. Sabah Ezanında kalkacak, Yatsı Ezanına kadar bıkmadan usanmadan çalışacak , çalışacağız.



 



Yaşım 50, 30 seneye yakın bir zamandır Halka Hizmet Hakka Hizmettir prensibini kendimi ilke, amaç, gaye , şiar edindim. MASUMUM, MAZLUMUM ,MAĞDURUM, Sizden biriyim, anam da babamda rahmetli oldu. Anamda , Babamda ,Kardeşlerimde sizlersiniz. Arkamda para babaları, ağalar, beyler, iktidar sahipleri, Mal-Mülk-Servet sahipleri yok. Benim malım, mülküm, servetim yok. Haram yemedim, yedirmedim, Hak yoldan, Doğru yoldan hiç ayrılmadım.Evvel Allah (c.c) sonra hemşehrilerimin ahde vefası.NİYETİMİZ HAYIR, AKİBETİMİZDE HAYIR OLUR İNŞALLAH. Evvel Allah (c.c) sonra hemşehrilerime güveniyor, inanıyorum.Yaradana sığındım yeniden size hizmet için yola çıkıyorum. Bu yolda ölürsem beni Geyve Kabristanlığına, Selvi ağaçlarının altına, Anamın, Babamın kabrinin yanına defnetmenizi, çoluk çocuğuma ve size vasiyet ediyorum. Çoluğuma çocuklarıma bırakabileceğim en güzel miras Şerefim, Namusum ve yaptığım Sadaka-i Cariye yani öldükten sonra da inşallah kapanmayacak cami, yol, su, okul hayırlı hizmetler olacaktır.Önemli olan Gökkubbe de hoş bir Seda bırakabilirsek ne mutlu bize.ALNIM AK, YÜREĞİM PAK.



Ben inanıyorum ki benim vefakar, çalışkan, cefakar, güzel insanlarımızla,hemşehrilerimle beraberliğimiz pazara kadar değil mezara kadardır, hatta kabirde de bitmez. Allaha (c.c.) çok şükür nasıl rengini Şehit kanlarından alan Şanlı Türk Bayrağının altındaysak, mahşer gününde de Sevgili Peygamberimiz Hz.Muhammed’in (S.A.V) LİVA-ÜL HAMD isimli sancağı şerifi altında da beraber olacağız inşallah.ALLAHA EMANET OLUNUZ.ALLAH HEPİMİZİN YARI , YARDIMCISI OLSUN.ALLAH BİZİ MAHÇUP ETMESİN,AMİN!



 



Beraber yürüdük biz bu yollarda beraber ıslandık yağan yağmurda.Şimdi her şey bana sizi hatırlatıyor.SAĞLICAKLA, ESEN KALIN.



 



Şafak, Gecenin zifiri karanlığının en koyu anından itibaren sökmeğe başlar.Yeni şafaklarda buluşmak ümidiyle….ZAFER HAK’KA İNANANLARINDIR!



 



HER ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞİMİZDİR.



GÜNEŞİN HER DOĞUŞUNA BİZLER DEFALARCA ŞAHİT OLDUK.



 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs