Geri

Vali Kaldırım'dan Geyve Ziyareti

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, ilçe ziyaretleri kapsamında Geyve’de incelemelerde bulundu.
Editör Editör

İlçe gezilerine Geyve ile devam eden Vali Çetin Oktay Kaldırım, İnovasyon Köyü ve Geyve Mola Gastronomi Merkezi projeleri için Belediye Başkanı Murat Kaya’yı tebrik etti. Kaldırım, her iki projeyi de ‘Eşsiz projeler’ olarak nitelendirdi.

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, ilçe ziyaretleri kapsamında Geyve’de incelemelerde bulundu. Kaldırım, Geyve Kaymakamı Murat Güven ve Belediye Başkanı Murat Kaya ile birlikte ilçede 740 kişiye istihdam sağlayan Uğur Balkuv Triko Fabrikasını ziyaret ederek fabrika sahibi Uğur Balkuv’dan bilgiler aldı. Kaldırım, özellikle kadın istihdamına sağladıkları katkı için fabrika yöneticilerine teşekkür etti.

HAYIR DUASI ALDI

Programı kapsamında Ceceler Mahallesini ziyaret eden Kaldırım, mahalledeki çocuklarla yakından ilgilendi. Çeşitli hediyeler dağıtan Kaldırım, öğrencilere bol bol okumalarını tavsiye etti. Kaldırım, köyün yaşlılarından 93 yaşındaki Emine Hatun nineyi de ziyaret ederek elini öptü. Kaldırım, “Tam bir asil Anadolu anası olan ninemizle koyu bir sohbete tutulduk, elini öptük, hayır duasını aldık... Rabbim varlıklarını ve dualarını başımızdan eksik etmesin” dedi. Mahallede bulunan Hece Sultan Türbesini de ziyaret eden Kaldırım, burada bir süre dua etti.

PROJELERİ ÇOK BEĞENDİ

Çetin Oktay Kaldırım, programının devamında Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ile birlikte ilçedeki proje alanlarını gezdi. Kaldırım, Hisarlık Mahallesi’nde hayat bulacak olan İnovasyon Köyü ve D-650 yolu kenarında yapımı planlanan, yöresel lezzetlerin ve ürünlerin yer alacağı Geyve Mola Gastronomi Merkezi proje alanlarında incele yaparak detaylar hakkında bilgiler aldı. Kaldırım, “Geyve Belediyemiz ile yürüteceğimiz İnovasyon Köyü ve Gastronomi Merkezi/Geyva Mola projeleri çok önem verdiğimiz eşsiz projeler. Başarılı, çalışkan, projeci Başkanımızı tebrik ediyorum” dedi.

ŞEHİT AİLESİNİ UNUTMADI

Kaldırım, 37 yıl önce teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Er Mustafa Şahin'in babası Ahmet Şahin ve annesi Seher Şahin'i de Geyve’deki ikametlerinde ziyaret ederek Kuran’ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti. Vali Kaldırım, "Kahraman Şehidimiz Mustafa Şahin’in Geyve İlçemizde ikamet eden kıymetli anne ve babası, Seher Teyzemiz ve Ahmet Amcamızı ziyaret ederek ellerini öptük, hayır dualarını aldık. Rabbim, Aziz Şehidimize gani gani rahmet eylesin, mekanını cennet kılsın inşallah" dedi.

#vali #sakarya #geyve-belediye #murat-kaya

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs