Geri

EKİLMEDİK BİR KARIŞ YER BIRAKMAMALIYIZ

Geyve'nin uzak yerleşim yerlerinden Çine Mahallesi muhtarı İbrahim Yemiş:"Bu dar günlerde ülkemizi, başka ülkelere muhtaç etmemek için ekilmedik bir karış yer bırakmamalıyız." dedi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Muhtar İbrahim Yemiş sözlerine şöyle devam etti: Komşu ülkede çıkan yangın bizim ülkemize de zarar verebilir. Ülkemizin zarara uğramaması, başka ülkelere muhtaç olmaması için herkes üzerine düşen vazifeyi yapmalıdır. Biz çiftçiler de

mazot pahalılığını, gübre pahalılığını, ürünün para etmediğini bahane etmeyip; her karış toprağımızı ekmeliyiz. Yurdumuzun 21 milyon ton buğdaya ihtiyacı var. Biz 17 milyon ton yetiştiriyoruz. O halde topraklarımızı nadasa bırakmadan herkes eksin. İçinde bulunduğumuz günler, milli dayanışma günleridir. Atalarımızın Çanakkale'de, Sakarya'da, Dumlupınar'da ve Kurtuluş savaşında gösterdiği başarıyı; biz de ziraatta göstermeliyiz.

Rusya- Ukrayna arasında yaşanan savaş nedeniyle; Cumhurbaşkanlığı da , tarım arazilerinin etkin kullanımına yüzde 75 destek verileceğini söylüyor.

O halde boş bırakılan, atıl veya nadasa bırakılan arazileri üretime kazandırmalıyız.

#ibrahim #yemis #ekiniz #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs