Geri

ARSLAN KARDEŞLERDEN VEFA YEMEĞİ

Geyve'de 1965 yılından beri "İnsan her şeyin en iyisine layıktır." düşüncesiyle unlu mamuller üreten Arslan Kardeşler "Uluslararası Kalite Ödülü" alınca, sevinçlerini personelleri ile paylaştılar.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve'de 1965 yılından beri "İnsan her şeyin en iyisine layıktır." düşüncesiyle unlu mamuller üreten Arslan Kardeşler "Uluslararası Kalite Ödülü" alınca, sevinçlerini personelleri ile paylaştılar.

Geyve Belediyesine ait Nehir Park Tesislerinde düzenlenen akşam yemeğine firma sahipleri Metin Arslan, Fikri Arslan, Halit Arslan, Enes Arslan ve Mahir Arslan ile 40 personel katıldı.

 

İNSAN HER ŞEYİN İYİSİNE LAYIKTIR

Halit Arslan konuyla ilgili şunları söyledi: Dedem Halit Arslan ve kardeşlerinin 1965 yılında Alifuatpaşa'da başlattığı fırıncılık mesleğini, dededen toruna üç nesil devam ettiriyoruz. "İnsan her şeyin en iyisine layıktır." düşüncesinden yola çıkarak; simit, poğaça, Sarıyer Böreği ve ekmek çeşitlerini en iyi şekilde yapıyoruz.

 

EKMEĞİN HİKAYESİ

Tarlada ekilen buğday, biçilip harman yapılır. Biz de o buğdayı Akçay köyündeki su değirmenine götürüyoruz. Su değirmeninde eski usullerle öğütülen buğday unu, yoğrulup taş fırında pişiriliyor. Tam buğday ekmeği olarak sofralara geliyor. Bizim ekmeğimizin tadı bir başkadır.

 

EKMEK YEMEDİĞİN ZAMAN İZİN YAPARSIN

Eskiden fırıncı elemanı 7/24 çalışırdı. Zaman kavram yoktu. İzin isteyen olursa patronlar "Ekmek yemediğin zaman izinlisin" derlerdi. Meşakkatli olan fırıncılıkta, şimdi bu zorlukları aştık. Her işçi ayda dört gün izin kullanır. Eskiden 14-15 saat olan çalışma süresi, şimdi sekiz saate düştü. Çalışan personelimizin bayram, düğün gibi sevinçlerini paylaştığımız gibi, hastalık ve cenaze gibi acılarına da ortak oluyoruz. Çünkü biz bir aileyiz.

 

 MÜŞTERİLERİMİZ BİZE TEŞEKKÜR EDER

Para verip ekmeğimizi alan müşterilerimiz, ayrıca bize teşekkür ederler. Çünkü biz, tüm personelimiz ile beraber unlu mamullerin en iyisini pişiririz. Bunun için İstanbul- Beşiktaş'ta düzenlenen ve yetmişten fazla iş kolunun katıldığı "Uluslararası Kalite Ödülüne" layık görüldük. Ödülümüzü ünlü sunucular Özlem Yıldız ve Şenol İpek'ten aldık. Bu başarımızda, bizlerle gönül birliği yaparak çalışan arkadaşlarımızın emeği çok büyüktür. Kendilerinden Allah razı olsun. Unlu mamullerimizi tercih eden müşterilerimize de teşekkür ediyorum.

 

PLAKET VERİLDİ

Fırında çalışan en kıdemli personel Sakaryaspor Saha Komiserleri Derneği başkan yardımcısı Sami Bölükbaş da yemek sırasında Halit Arslan'a başarı plaketi verdi. Sami Bölükbaş: "Lezzetli ekmek pişirdiğiniz için sizleri tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum." dedi.

Şirketin müdürü Ali İhsan Yılmaz, çalışan personel adına firma sahiplerine teşekkür etti. Halit Arslan da memnuniyetini belirtti. Aile fotoğrafı çekildikten sonra toplantı sona erdi. 

 

 

#arslan #firin #odul #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs