Geri

EŞME İLKOKULUNDA BURUK KARNE TÖRENİ

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

Geyve'nin şirin köylerinden Eşme İlkokulunda covit 19 nedeniyle karne töreni yapılamadı, İstiklal Marşı öğretmenler tarafından söylendi, yarıyıl tatili buruk başladı.

 

ÖĞRENCİLER OKULLARIN GÜLÜDÜR
Eşme İlkokulu müdürü Mehmet Emin Şimşir konuyla ilgili şunları söyledi: Okulun güzelliğini öğrenciler sağlıyor. Onlar birer kelebek gibi uçarak okullara gelince, sınıflarda güller açıyor. 
2020-2021 eğitim-öğretim yılı 1. Dönemi sona erdi. Koronavirüs dolayısıyla bu yıl okullarda karne töreni yapamadık. Eğitim öğretim yılının 2. dönemi 15 Şubat 2021 tarihinde başlayacak. İnşallah ikinci dönem yüz yüze eğitim yaparız ve yıl sonunda öğrencilerimize karnelerini gerçek ortamda veririz. 

 

OKULUMUZ ÖZEL KOLEJ GİBİ HAZIR
Kıymetli öğrencilerimiz, Eşme İlkokulunu, bahçe düzenlemesi, boya ve badana yaparak sizler için özel kolej gibi süsledik. Sık sık dezenfekte yapıyoruz. Cenabı Allah'tan Covit hastalığının bitmesini diliyor ve sizleri dört gözle okula bekliyoruz.

 

VELİLERE TEŞEKKÜR
Okul müdürü Mehmet Emin Şimşir sözlerine şöyle devam etti: Uzaktan eğitim dolayısıyla sayın velilerimiz bir taraftan ebeveynlik görevi yaparken, bir taraftan da öğretmenlik görevini üstlendiler. Öğrencilerimizin iyi bir şekilde yetişmesi için veliler, öğretmenlerimize yardımcı oldular. Bunun için değerli velilerimize çok teşekkür ederim.
Bütün öğrencilerimize sağlık ve başarılar diliyor, tatil de olsa kitap okumaya devam etmelerini tavsiye ediyorum.

#esme #ilk #okulu #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs