Geri

DYK ÖĞRETMEN BAŞVURULARI BAŞLADI

Geyve Halk Eğitimi Merkezinde açılması planlanan 2020 - 2021 eğitim-öğretim yılı destekleme ve yetiştirme kurslarında görev alacak öğretmenler için başvuru işlemleri 21 - 25 Ağustos 2020 tarihleri arasında yapılacak.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Halk Eğitim Müdürlüğü şu açıklamayı yaptı: Kurumumuzda örgün ve açık ortaöğretim kurumlarından mezun olanlara yönelik 31 Ağustos 2020 - 06 Haziran 2021 tarihleri arasında destekleme ve yetiştirme kursları açılacaktır.

Talebe göre; Türkçe, Türk Dili ve Edebiyatı, Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Fen Bilimleri, Tarih, Coğrafya, T.C. İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Yabancı Dil, Felsefe, Psikoloji, Sosyoloji ve Mantık olmak üzere toplam 16 branşta destekleme yetiştirme kursu açılabilecektir.

Kurslarda, öğrenci/kursiyerlerin dersliklerdeki oturma planı fiziki mesafeyi koruyacak şekilde düzenlenecek olup bir sınıf/grupta bulunması gereken en fazla öğrenci /kursiyer sayısı da bu fiziki mesafe dikkate alınarak belirlenecektir

#geyve #hem #kurs #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs