Geri

TARAKLI, GEYVE ve PAMUKOVA DAYANIŞMASI

Geyveliler Dayanışma Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği üyeleri, Taraklı, Geyve ve Pamukova'nın birlik ve beraberliği için toplandılar.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Adapazarı Orman Parkta yapılan toplantıya; Ekrem Şimşirel Geyve Dernek Bakanı, Orhan Çolak esnaf, Hasan Kısa Sakarya Büyükşehir Belediyesi,

Yusuf Çay SAU Dekanı, Hayri Yüce işadamı, Kadir Gezer İmam Hatip Lisesi Müdürü, Saim Bulut Emekli Eğitimci, Şaban Aydın Geyve Derneği başkan yardımcısı, Zeynel Gül Tüvasaş idareci, Fehmi Duman Emekli Eğitimci, Namık Cihan Geyve Yerel Kültürü Derneği Başkanı ve Mustafa Evcim İmam Hatip katıldılar.

Üç ilçeden gelip toplantıya katılan âkil insanlar konuyla ilgili şunları söylediler: Derneğimizin amacı Sakarya'nın güneyini oluşturan, eskiden kardeş ve bir olan Geyve, Taraklı ile Pamukova ilçelerinin kaderine terk edilişini değil; birlik ve beraberliğini sağlayarak, Allah rızası için hizmet etmektir.

Sakarya'nın Güneyini oluşturan Taraklı, Geyve ve Pamukova ilçelerini nasıl heyecanlandırıp, var olduğumuzu yeniden ispat etmektir.

Derneğimizin kapısı herkese açıktır. Bu konuda herkesin fikirlerine ihtiyacımız vardır.

#geyve #terekli #pamukova #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs