Geri

İYİ BİR EĞİTİM, İYİ BİR GELECEKTİR

Geyve Sultan Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu öğrencilere "İyi bir eğitim, iyi bir gelecek" vaat ediyor.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Sultan Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu müdürü Ali Arıcıoğlu konuyla ilgili şunları söyledi: 2017-2018 öğretim yılında öğretime başlayan okulumuz, özveriyle öğrenci yetiştirmeye devam etmektedir.

2019-2020'de ilk mezunlarımızı verdik. Tüm ülkemizi etkileyen pandemi süreci elbette ki okulumuzun başarısını da etkiledi. Başarı istediğimiz seviyede olmasada; 2 öğrencimiz Fen Lisesi, 2 öğrenci sosyal Bilimler Lisesi, 1 öğrenci de sınavla girilen Anadolu Lisesini kazanarak bizleri gururlandırdılar.

HAFIZLAR YETİŞİYOR

Aynı zamanda Geyve Müftülüğü Diriliş Kuran Kursu ile yaptığımız işbirliği ile 24 öğrencimiz hafızlığını tamamladı, 51 öğrencimiz hafız adayı olarak çalışmalarını sürdürüyor.

YENİ ÖĞRENCİLERİ BEKLİYORUZ

Okulumuzun fiziki eksikliğini büyük ölçüde giderdik. Okul kütüphanesini oluşturduk. "İmam Hatipli olma" ayrıcalığını yaşamak isteyen tüm veli ve öğrencilerimizi okulumuza kayıt için bekliyoruz.

Bizler "İyi bir eğitim, iyi bir gelecek" derken çok uzun vadeli bir geleceği de anlıyoruz. Kadromuz da heyecanımız da buna müsaittir.

#geyve #sultan-beyazit #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs