Geri

KAYMAKAM KUTLU GÖREVİNE BAŞLADI

Geyve'nin yeni kaymakamı Mustafa Kutlu, görevine başladı.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Kaymakamı İlyas Memiş Balıkesir- Burhaniye ilçesine tayin olunca, yerine Konya-Cihanbeyli kaymakamı Mustafa Kutlu atandı.

Geyve Kaymakamlığı protokolü Kaymakam Mustafa Kutlu' yu Hükümet Konağının önünde çiçekle karşıladı.

Daha sonra makamına geçen Kutlu, burada ilçe ve kaymakamlık çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 

MUSTAFA KUTLU'NUN BİYOGRAFİSİ

26 Ekim 1977'de Rize'nin Pazar ilçesinde doğan Mustafa Kutlu; ilk orta ve lise öğrenimini Ankara’da çeşitli okullarda tamamladıktan sonra 1996 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde Üniversite öğrenimine başladı ve 2001 yılında da mezun oldu 

2003 yılında, kaymakam adaylığı sınavını kazanarak Muğla Kaymakam adayı olarak mesleğe başladı. Sırasıyla Vilayet, Teftiş stajları, Milli Güvenlik Kurulu Kamu Diplomasisi Kursu, Kaymakam Refikliği stajlarını tamamlayarak Ordu’nun Gölköy ve Çaybaşı ilçelerinde Kaymakam vekilliği görevlerine atandı. Yurt dışı staj programı çerçevesinde İngiltere’nin Leicester Üniversitesi’nde 1 yıllık İngilizce dil eğitimi programını tamamladı.
Sırasıyla Giresun İli Doğankent Kaymakamlığı, Siirt İli Şirvan ilçesi Kaymakamlığı, Ordu ili Kumru ilçe Kaymakamlığı, Afyon ili Dazkırı ilçesi Kaymakamlığı, Şanlıurfa İli Karaköprü İlçe Kaymakamlığı görevinden sonra 01.12.2016 Tarihli Mülki Amirler Kararnamesiyle Cihanbey Kaymakamlığına atandı. Geyve'nin yeni Kaymakamı Mustafa Kutlu evli ve bir çocuk babasıdır. 

#kaymakam #kutlu #basladi #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs