Geri

MEM Doğan'ın 19 Mayıs Bayramı mesajı:

Geyve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan'ın 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı mesajı:
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun ilk adımlarından olan, İstiklal mücadelesini başlatan ve Türk milletinin bağımsızlık tutkusunun, vatan aşkının, hür ve müstakil yaşama kararlılığının sembolü olan 19 MAYIS ATATÜRK´Ü ANMA, GENÇLİK ve SPOR BAYRAMI'nın 101. yılına ulaşmanın heyecan ve coşkusunu yaşıyoruz. 

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün, 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkması ile başlayan Milli Mücadele'de düşmana karşı açılan bayrak, geleceğimizin temelini oluşturmuştur. 19 Mayıs 1919 tarihi, Türk Milletinin başka devletlere asla boyun eğmeyeceğinin ve her zaman bağımsızlık uğruna mücadele edeceğinin bütün dünyaya ilan edildiği önemli bir gündür.

Bu anlamlı günü Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK gençlerimize bayram olarak armağan etmiştir. Çünkü gençlerimiz ülkemizin geleceğidir. Onların milli, manevi ve insani değerlere sahip olarak yetiştirilmesi, ülkemizin geleceği açısından çok önemlidir. Türkiye Cumhuriyeti; vatanı, milleti ve güçlü Türkiye'yi koruma ve devam ettirme ruhunu asla kaybetmeyecek olan Türk gençliğinin, üstün gayret ve başarıları ile sonsuza kadar var olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs ATATÜRK´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, ebediyete intikal eden başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını, fedakâr gazi ve aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı, minnet ve şükranla anıyoruz.

Mehmet DOĞAN

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ

 

MEHMET AYDOĞAN

#mem #dogan #19mayis #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs