Geri

VALİ'den ÖRNEK DAVRANIŞ

Geyve'nin eski kaymakamı, Hakkâri Valisi İdris Akbıyık, yaşlı vatandaşlarla telefonla görüntülü görüşme sağlayarak, devletin bütün kurumlarıyla yanlarında olduğunu söyledi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Vali İdris Akbıyık, ikametten ayrılma kısıtlaması olan ve ihtiyaçları Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından karşılanan İl merkezindeki Bulak Mahallesi sakinlerinden 71 yaşındaki Abdurrahman Taş, Sümbül Mahallesi sakinlerinden 60 yaşındaki şehit korucu eşi Gürciye Keskin, Keklikpınar Mahallesi sakinlerinden 66 yaşındaki KOAH hastası Ali Demir ile Şemdinli İlçesi Beşevler Mahallesinde ikamet eden 72 yaşındaki şehit korucu babası Şükrü Nurçin, Çukurca İlçesi Emirşaban Mahallesi sakinlerinden 70 yaşındaki Nurullah Ertunç, Çukurca İlçesi Köprülü köyünde ikamet eden 85 yaşındaki Fatma Taş ve Yüksekova ilçesi Esentepe Mahallesinde ikamet eden 54 yaşındaki şehit eşi Feride Genç ile telefonla görüntülü görüştü.

Vatandaşlara Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun selamlarını ileterek devletin bütün kurumlarıyla yanlarında olduğunu belirten Vali Akbıyık, her türlü ihtiyaçları için Vefa Sosyal Destek Grubunu aramalarını isteyerek, bir telefon kadar kendilerine yakın olduklarını ifade etti.

Yaşlı vatandaşlar ise memnuniyetlerini dile getirerek, sorun ve sıkıntılarını dinleyen Vali Akbıyık'a teşekkür ettiler.

Yaşlı vatandaşlar ile yapılan telefon bağlantısı sırasında İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk ve İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın da hazır bulundu.

#hakkari #vali #akbiyik #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs