Geri

HARİKA ÇOCUKLAR

Ali Fuat Paşa İlkokulu 4/B sınıfının harika öğrencileri yazdıkları "Anne Ben Tokum" isimli kitabı, Geyve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan'a hediye ettiler.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan konuyla ilgili şunları söyledi: Milli Eğitim Bakanlığının yayınladığı 2023 Vizyon Belgesi ile ülkemizde tasarım beceri sınıfları kurulması amaçlanmıştır. Ali Fuat Paşa İlkokulu 4/B sınıfı da bu alanda faaliyetlerini sürdürmektedir. Sınıfta el becerileri, robotik kodlama, zeka oyunlarının yanı sıra yaşam becerilerine yönelik etkinlikler de yapılmaktadır. Ali Fuat Paşa İlkokulu 4/B sınıfı öğrencilerinin hazırladıkları projede her öğrenci sınıf ortamında, destek almaksızın yemeklerini yaptılar. Yaptıkları yemek tariflerinden bir de kitap oluşturdular. Harika çocukları ve sınıf Öğretmeni İbrahim Yıldırım'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. 
Öğretmen İbrahim Yıldırım özetle şunları söyledi: Tasarım Beceri Atölyelerinin amacı öğrencilere yaşam becerileri kazandırmaktır. Yaşam için ilk şey tabii ki beslenmedir. Bunun için yemek yapmayı öğrendiler. Kısacası "Anne Ben Açım" diyen öğrencilerimiz, kendi karınlarını doyurmayı öğrendiler ve "Anne Ben Tokum" kitabının yazarı oldular.

MEHMET AYDOĞAN

#mem #ben #tokum #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs