Geri

KIBRIS GAZİLERİNE MADALYA VERİLDİ

Geyve Kaymakamı İlyas Memiş, Kıbrıs gazilerine "Kıbrıs Barış Harekatı Milli Mücadele Madalyalarını, verdi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

1974 Kıbrıs Barış Harekatına katılan dönemin Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına; Kıbrıs’ta yaşayan soydaşlarımızın terör ve düşman saldırılarından kurtarılması, Kıbrıs’a barış ve huzurun getirilmesi amacıyla Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından düzenlenen Kıbrıs Barış Harekatı’ndaki kahramanlıkları ve hizmetleri sebebiyle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti tarafından hazırlanan “Kıbrıs Barış Harekatı Milli Mücadele Madalyaları” Geyve'de yaşayan 9 Kıbrıs gazisi ve vefat etmiş gazilerin yakınlarına Kaymakam İlyas Memiş tarafından takdim edildi.
Geyve Kaymakamlığı Toplantı Salonunda yapılan programa Geyve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ömer Faruk Yavuz, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Geyve Temsilcisi Ekrem Uysal, İlçede bulanan Kıbrıs gazileri ve vefat eden gazilerin eşleri ve yakınları katıldı.
Kaymakamımız İlyas Memiş, Kıbrıs Barış Harekatında göstermiş oldukları kahramanlıkları ve hizmetlerinden dolayı gazileri tebrik etti. Hal hatırlarını, herhangi bir sıkıntı ve taleplerinin olup olmadığını sorarak, devlet kurumlarının her zaman şehit yakınları ve gazilerin hizmetinde olduğunu belirterek gazilerin madalya ve beratlarını takdim etti.


MEHMET AYDOĞAN

#geyve #kibris #gazisi #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs