Geri

Kasap'ta İmaj değişikliği

Kendi imal ettiği sucuklarla meşhur olan Hayati MERT(50) soyadını tescil ettirdiği markalı sucuklarını köfte ve tavuk ızgara yaparak ta işyerinde pazarlıyor.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN


Et ve sakatatlar her kesimde temiz olarak geliyor ve hepsi damgalı




Hayati Mert ızgara başında




H. Mert çalışan personele gerekli talimatı veriyor




Personel tek tip kıyafetle işinin başında




Gelen etler karkas halinde geliyor




Izgara'cılar işbaşında




Personele taktik veriliyor




Herkesin işi ayrı Kıymacı makine başında




Gelen müşterimiz acıkınca sabırsızlanıyor " Getirin yiyelim"diyor.




Hayati Mert Küçük bayan müşterilerine bizzat hizmet veriyor




Izgara ustamız işinin başında



Yıllardır çarşı içinde kasaplık yapmakta olan Hayati MERT(50)dört kuşak evvelinde Büyük dedesi Yahya onun oğlu Ali onun oğlu Cafer onun oğlu Aziz ve kendisi Hayati MERT olarak mesleğini beşinci kuşak yapmakta iken en büyük yardımcısı oğlu Uğur MERT'i altıncı kuşak kasap olarak yetiştiriyor.



Kasap Dükkanı'na koyduğu masa ve sandalyelerle gelen müşterilerine ızgara yaparak ürünlerinin tanıtım ve pazarlamasını yapıyor.



Okul yıllarının hızlı gazetecisi olan MERT'i basın arkadaşları da sevdiği için yalnız bırakmıyor.





Kendi imal ettiği sucuklarla meşhur olan Hayati MERT(50) soyadını tescil ettirdiği markalı sucuklarını Arabistan ve Avrupa ülkelerinde alıcı bulduğu gibi, köfte ve tavuk ızgara yaparak ta işyerinde pazarlıyor.





Kekikli Yaylalardan gelen tamamen doğal olan ürünlerden et ve baharat karışımı olarak tecrübe mahsulü imal ettiği ürünlerinin tanıtımını yapmak için gelip geçen hemen herkese ve çevresindeki esnaflara da ikram etmekten çekinmeyen MERT, gelecekle ilgili daha büyük yatırımlar ve projeler yapmaktadır.



Kasap Dükkânı’nda imaj değişikliği yaparak kendi ürünü olan sucukların ızgarasının yanı sıra ızgara köfte, ızgara tavuk çeşitleri yaparak müşterilerine yeni bir hizmet daha vermenin gururunu yaşıyor.



 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs