Geri

Kızılay'dan Mali Yardım

Geyve Kızılay Şubesi Başkanlığından İhtiyaç sahibi vatandaşlara parasal yardım yapılıyor.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN


Melekşesolak Köyü Muhtarı Mehmet Sever evraklarını alırken




Geyve Kızılay Şube Başkanı Basri Bölükbaş



Geyve Kızılay Şubesi Başkanlığı, Muhtarlar vasıtasıyla tespit ettiği ihtiyaç sahiplerine para yardımı yapıyor. Kızılay Derneği Geyve Şube Başkanı Basri BÖLÜKBAŞ bu konuda şu açıklamayı yaptı:



 



“Ramazan-ı Şerif ayı boyunca, köy ve mahalle muhtarlarının yardıma muhtaç vatandaşlarımızın listelerini, şubemize teslim ederek, Kızılay Şube Başkanı, Milli Eğitim şube müdürü İlçe müftüsü ve muhtarlar derneği başkanının bulunduğu bir heyet tarafından incelemek suretiyle tespit edilmiş kişilerin evraklarını genel merkezimize yolladık.



 



Genel merkez tarafından yollanan listede 225 kişi mevcut bulunuyor. Bu ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza Muhtarlarımız vasıtasıyla ve Belediye anonsları ile ulaştık. Her ihtiyaç sahibi adına 150 YTL. T.C. Ziraat Bankası Geyve Şubesine yatırıldı.



 



Nüfus Hüviyet Cüzdanları ile müracaat ederek ilgili bankadan paralarını alıyorlar.



 



Kızılay Geyve Şubesi olarak yardımlarımız bu kadarla sınırlı değil, talep olursa kan yardımı, yiyecek yardımı da yapıyoruz”dedi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs