Geri

Bir dostun ardından

Şirin Geyve’mize uzun yıllardır hizmet veren GEYVE KOOP kurucularından olduğu için koop içinde hep sözü dinlenen bir ağabey olmuştur.

Güzel GEYVE’miz gibi geçmişi çok eskilere dayanan yerleşim yerlerinin ismiyle müsemma(kendine has)özel ve güzel insanları vardır.Yaptıkları işlerini adam gibi yaparlar, espri doludurlar, kızdıkları zaman bile çevreleri ona kırılamazlar, çünki bilinirki o öfkeli görülen yüzün altında sıcacık ve yumuşacık bir insan vardır. Kısa bir süre önce aramızdan ayrılan Nazım Azaklı böyle iyi bir dosttu. Şirin Geyve’mize uzun yıllardır hizmet veren GEYVE KOOP kurucularından olduğu için koop içinde hep sözü dinlenen bir ağabey olmuştur. Koop yolcuları bilirdi, Adapazarı’na geç varırdı onun arabası ama kimse gık demezdi. Bilirlerdi ki onun tavrıydı bu, böyle kabul görmüştü toplum onu. Siyasi konuşmalardan keyif alırdı, kendine has yorumlarıyla kah kızdırırdı kah güldürürdü. Koop Başkanı Ali Demir kardeşimiz de yol arkadaşının ardından söylediği güzel sözleriyle ne kadar vefalı bir dost olduğunu gösterdi. Sevenlerine ,ailesine, yol arkadaşlarına Allah sabırlar versin.Mekanı Cennet olsun…Dualarımız seninle Nazım kaptan. Seni tanıdığım için kendimi şanslı sayıyorum. Senin gidişin koop çalışanlarını üzdü.


GEYVE HABER olarak merhuma Allahtan rahmet, kederli ailesine sabırlar dileriz.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs