Geri

ŞEHİT YAKINLARI ve GAZİLERE İFTAR

Geyve Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı Şehit yakınları ve Gaziler onuruna iftar programı düzenledi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

Geyve Yöresel Ürünler Üretim Merkezinde düzenlenen iftar yemeğine İlçe Kaymakamı İlyas Memiş ve eşi Gülcan Memiş, Belediye Başkanı Murat Kaya ve eşi, Geyve Cumhuriyet Başsavcısı Tacettin Aykol, daire amirleri, şehit aileleri, gazilerimiz ile aileleri katıldı. 
 
Programda Kaymakam İlyas Memiş ve Belediye Başkanı Murat Kaya birer konuşma yaptı. 

Kaymakam İlyas Memiş konuşmasında: “Öncelikle davetimize iştirak ederek iftar programımıza katılmanızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, sizleri saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Vatanın ve milletin selameti için canlarını feda eden şehitlerimiz ve kahraman gazilerimize her zaman minnet borçluyuz. Şu an ülkemizde huzur ve güven içerisinde yaşayabiliyorsak bunda şehitlerimizin ve gazilerimizin payı çok büyüktür. Devletimiz her zaman şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanındadır. İlçemizin tüm kurumları bundan sonra da şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin yanında olmaya devam edecektir. Şehitlerimize Cenabı Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlıklı günler diliyorum.” dedi. 

Mehmet AYDOĞAN

#geyve #sehit #gazi #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs