Geri

Geyve’de Plakasız Motorlara geçit Yok

Geyve İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, ilçede bulunan ruhsatsız, plakasız veya plakası okunmayan motosikletleri topluyor


Ali ARICI Ali ARICI

 Plakasız ve ruhsatsız motosikletler trafik ekiplerince yapılan kontrol ve vatandaşların ihbar şikayetleriyle toplanmaya başladı.

Geyve ilçesinde kavşaklarda denetim yapan trafik polisleri, plakasız motosikletleri durdurarak ruhsat ve ehliyet sorgulamaları yaptı. Evrakları eksik olan motor sürücülerinin haklarında işlem yapılarak motosikletlere el konuldu. İlçe Trafik Amirliği yetkilileri uyarılara rağmen kasksız, ehliyetsiz ve plakasız motosiklet kullanan sürücülerin arttığını, bu sebeple denetimlerin aralıksız süreceğini kaydettiler. Ruhsat sahiplerinin dikkatli olması gerektiğini, ehliyetsiz kişilere araçlarının kullandırılmamasını söyleyen trafik polisi amiri, bu konu da vatandaşları uyardı. Bazı ruhsatsız ve plakasız araç ve motorların suç işlemek için kullanılabileceğini trafik ekipleri, bunun da araç sahiplerine pahalıya mal olacağını uyarısında bulundu.

Ehliyetsiz sürücülerin kullandıkları çalıntı, plakasız ve ruhsatsız motosikletler, halkın güvenliğini tehdit ediyor. Patlak eksoz ve aşırı hızla Geyve sokaklarında tur atan motosikletliler halkı çileden çıkarıyor.

El konulan motosikletler, çekici yardımıyla Yedi Emin Otoparkına çekildi. 

Geyve Haber 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs