Geri

MHP'NİN HEDEFİ EN AZ İKİ VEKİL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya Milletvekili Adayı Mehmet Emin Kaba, Çaybaşı Yeniköy ve Kayalar Reşitbey mahallelerini ziyaretinde büyük ilgiyle karşılaştı.

Ç
Ali ARICI Ali ARICI

aybaşı ve Reşitbey'den destek

"Kaba'yı vekil olarak görüyoruz"

Kaba'ya, seçim çalışmalarında, siyaset ve iş camiasının yakından tanıdığı isim, aynı zamanda kendisi gibi MHP'li olan kardeşi Tayip Kaba da eşlik etti.

Mahalle sakinleriyle seçim sürecini değerlendiren MHP 2. sıra adayı Kaba, "Moralimiz çok yüksek. Her kesimden ilgi ve destek var. MHP'nin ülke menfaatine politikaları ve liderimiz sayın Devlet Bahçeli'nin milli duruşu, her kesimce takdir görüyor. Vatandaşlarımız bunu açık şekilde ifade ediyor. Belki biraz geç oldu ama Bahçeli ve MHP, anlaşılmış durumda. Bundan memnuniyet duyuyoruz. Ve şimdi diyoruz ki, MHP hak ettiği şekilde mecliste güçlü olarak yerini alsın. MHP'nin mecliste güçlü olması, memleketin yararınadır" dedi.

"EN AZ 2 DİYELİM, NEDEN 3 OLMASIN"

Kaba, Cumhur İttifakı ve MHP'nin seçimlerden başarıyla çıkacağına inandığını ifade ederken, vatandaşlar da, MHP'nin Sakarya'da 2 milletvekilini garanti gördüklerini söylediler. Teşekkür eden Kaba, "En az 2 diyelim. Neden 3 vekil olmasın" ifadesiyle alkış aldı.

MHP Milletvekili Adayı Mehmet Emin Kaba, Patates Hali civarındaki esnafı da ziyaret ederek destek istedi.

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs