Geri

Duray Ölmez Güven Tazeledi


Alifuatpaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin Olağan Genel Kurul toplantısı Alifuat Cebesoy Meslek Yüksek Okulu Toplantı Salonu’nda yapıldı. Kongrede Duray Ölmez yeniden başkan seçildi.

Ali ARICI Ali ARICI

Divan Başkanlığı’nı Ali Yılmaz, Katip Üyeliklerini ise Azmi Çelebi ile Nurettin Samsa yaptığı genel kurula, SESOB Başkanı Hasan Alişan, Sakarya Esnaf ve Sanatlar Kredi Kefalet Başkanı Sabahattin Tükenmez, Aadapazarı Esnaf ve Sanatkarlar Koopertaif Başkanı Hayri Balaban, Söğütlü Koop Başkanı Şerafettin Gülerce, Karasu Koop Başkanı Fatih Eşkin, Sapanca Koop başkanı Ahmet Çelik, Pamukova Koop Başkanı Mustafa Serdar Ürerler, Serdivan Koop Başkanı Mustafa Yenigün, Geyve Esnaf Odası Başkanı İsmail Bulur, Pamukova Halk Bankası Müdürü Ahmet Balcı ile kooperatifin ortakları katıldı.


RAPORLAR İBRA EDİLDİ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Genel Kurul, divan başkanlığı tarafından gündem maddeleri, yönetim ve denetim kurullarının faaliyet raporları ile bilanço gelir gider tablolarının okunup, ibra edilmesinin ardından oylamaya geçildi.

YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Yapılan oylamanın ardından tek liste ile girilen seçimlerde Alifuatpaşa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına Duray Ölmez, yönetim kurulu üyeliklerine ise Osman Şenol Kaya, Mustafa, Coşkun Gürsoy ve İbrahim Tugay getirildi. Denetleme kurulu üyeliğine Bülent Kabakçı ve Ömer Alkan, Bölge Birliği Temsilcileri ise Duray Ölmez, Mustafa Akın ve Şenol Kaya seçildi.

Genel Kurul’da ortakların oylarıyla Alifuatpaşa Esnaf, Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı’na getirilen Duray Ölmez, “Esnafımızın sorunları, esnafımızın istekleri, esnafımızın derdi, tasası bizim için en önemli konular. 2017 yılında esnafımıza 10 milyon lira kredi kullandırdık. Çalışmlarımız hız kesmeden devam edecek ”dedi.

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs