Geri

Okuma Yazma Seferberliği Değerlendirme Toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde başlatılan "Okuma Yazma Seferberliği" projesi kapsamında değerlendirme toplantısı yapıldı.
Ali ARICI Ali ARICI

Geyve Kaymakamlık Kültür Merkezi Öğretmen Evi konferans salonunda düzenlenen toplantıya, Geyve Kaymakamı İlyas Memiş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Doğan, İlçe Müftüsü Ali Erhun, okuma yazma kurslarının açılmasının planlandığı okul müdürleri, ilgili mahalle muhtarları ile cami imamları katıldı. Kaymakam Memiş, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde başlatılan seferberliğe Geyve olarak katıldıklarını belirtti.

Toplantıda Geyve’de açılacak olan okuma-yazma kurslarına katılımın yüksek olmasına yönelik çalışmalar ile açılacak olan kurslarda okul müdürü, belediye temsilcisi, mahalle imamı, mahalle muhtarı, ihtiyar heyeti azasının koordineli çalışmasına yönelik konular ve okul-mahalle ilişkilendirmesi ve öğretmen ihtiyaçlarına yönelik konular görüşüldü.

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs