Geri

Bakan Eroğlu’ndan Geyve Belediye Projesine Destek Sözü

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Sakarya Milletvekili Şaban Dişli ile birlikte birlikte Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu’nu ziyaretti.
Ali ARICI Ali ARICI

Geyve Belediyesi’nin hazırladığı projeyi inceleyen Bakan Eroğlu, bakanlık olarak bu projeye her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdi.


Geyve’deki çalışmaları hakkında bakan Eroğlu’na bilgi verdikten sonra bir açıklama yapan Başkan Kaya: “Değerli Ağabeyim, Milletvekilimiz Şaban Dişli ile birlikte Orman ve Su işleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu’nu ziyaret ettik. İlçemizde yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi verip, Geyvemize çok yakışacak, bölgeye hizmet verecek yeni projemiz için desteklerini istedik. Sayın Bakanımız projemizin detaylarını ve ilçemizde yaptığımız yatırımları inceledikten sonra gereken talimatları vererek, en kısa sürede projemizin hayata geçirilmesinin önünü açtı. Geyvemize, Sakaryamıza çok yakışacak tüm bölgeye hizmet verecek yeni projemize desteklerinden dolayı Orman Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu’na, Milletvekilimiz değerli ağabeyim Sayın Şaban Dişli’ye katkılarından dolayı çok teşekkür ederim. İlçemize kazandıracağımız proje şimdiden hayırlı olsun. Huzura ve Hizmete devam” dedi.

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs