Geri

Geyvve'de Diyanet Gençlik Merkezi Açıldı

Geyve Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfının (TDV) birlikte yürüttüğü proje kapsamında Alifuatpaşa Mahallesinde "Diyanet Gençlik Merkezi" açtı.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN




Geyve Diyanet Gençlik Merkezinin açılışına ilçe kaymakamı İlyas Memiş, müftü Ali Erhun, Emniyet Müdürü Uğur Duman, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, şube müdürü Bahatdin Aydemir Alifuatpaşa mahallesi muhtarı Şenol Yüksel ve çok sayıda vatandaş katıldı.


SAKARYA'DA BİR İLK

Açılış konuşmasını yapan İlçe müftüsü Ali Erhun özetle şunları söyledi: Türkiye genelinde, gençlerin doğru olan dini bilgiye ulaşmasını kolaylaştırmak için Sakarya'da bir ilki gerçekleştirerek, Diyanet Gençlik Merkezini açtık.

Burayı gençlik merkezi olarak kullanacağız. Çocuklarımız başıboş olmasın. Sahipsiz olmasın diye bunu gerçekleştiriyoruz. Gençler, dini bilgileri ne idüğü belli olmayan stelerden değil, diyanet stelerinden ve Gençlik Merkezlerinden öğrenecek. İslam ahlakına göre ahlaklı bir gençlik yetiştirmek için gençlik merkezini açmış bulunuyoruz. Okul derslerine yardım kursları ile eğitimde başarılarına katkı sağlamak istiyoruz.

Gençlik merkezi sadece eğitim değil aynı zamanda sosyal aktiviteler içinde kullanılacaktır. Bu binanın hizmete açılmasında bizlerden maddi ve manevi desteğini esirgemeyen ilçe kaymakamımıza, esnafımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.

Geyve kaymakamı ilyas Memiş de Gençlik Hizmetleri Merkezinin hayırlı uğurlu olmasını diledi. Açılışa katılan vatandaşlara pilav ayran ikram edildi.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs