Geri

CHP’DEN OHAL TEPKİSİ

CHP il Başkanlığı, Olağanüstü Hal ( OHAL) uygulamasına karşı 81 ilde düzenlenen ortak basın açıklaması kapsamında "OHAL kaldırılsın" çağrısı yapıldı.
Ali ARICI Ali ARICI

Adapazarı İlçe Binası önünde toplanan CHP’liler, 15 Ocak Ankara’da düzenlenecek olan “"OHAL’de Yeter Forumu" için de çağrısında bulundular.


Basın bildirisini okuyan CHP il Başkanı Erdoğan Isır,” "Toplumun tüm kesimlerini doğrudan etkileyen, iş dünyasından sivil topluma, emekçilerden yargıya, medyadan eğitime kadar, herkese dokunan OHAL’in bir kez daha uzatılması gündemdeyken, CHP olarak bir çağrı yapıyoruz. 15 Ocak 2018 günü Ankara’da düzenlenecek ‘OHAL Forumu’ ile demokrasiden yana tüm kesimlerin kendilerini ifade edeceği bir buluşmayı sağlayacağız. Bu olağanüstülüğü normalleştirmeye çalışanlara karşı CHP, Demokratik Kitle Örgütleri ve Sendikalar olarak bir kez dafa ifade ediyoruz; OHAL’e artık yeter, OHAL kaldırılsın, demokrasi istiyoruz” diye konuştu. 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs