Geri

Geyve'de MHP Eski Yöneticilerinden Toplu İstifa

Geyve MHP de istifa depremi yaşandı.MHP Geyve ilçe teşkilatında bazı yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri başta olmak üzere pek çok isim partisinden istifa etti. 50 yıllık MHP'li Ahmet Pehlivan gözyaşlarıyla partisinden istifa etti..

Ali ARICI Ali ARICI

1 Kasım 2015 Genel seçimlerinin MHP Sakarya Milletvekili Adayı Ahmet Pehlivan, MHP'li Geyve Belediye Meclis Üyeleri, Salih Etik ve Göksel Bilek; MHP Geyve ilçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri Servet Uysal, İsmail Ceylan, Ali Can, Adil Avcı ve Zihni Çobanoğlu; üyeler İsmail Taş, Hüseyin Çetinkaya ve Şaban Bozkır partilerinden istifa etti.

Partililer bugün, tıkanan ülke siyasetinde yeni bir çıkış yolu bulmak için Geyve ilçe Yüksek Seçim Kurulu'na istifa dilekçelerini sunduklarını belirtti.

50 yıllık MHP'li gözyaşlarıyla veda etti.

1969 yılında Genç Ülkücüler Teşkilatı (GÜT) Geyve Şubesi, 1975 yılında Geyve Ülkü Ocakları'nın kurulmasında büyük emekleri olan eğitimci, 2 dönem MHP Geyve ilçe başkanlığı yapan, 1 Kasım 2015 Genel seçimlerinde MHP Sakarya Milletvekili Adayı Ahmet Pehlivan, 50 yıldır faaliyette bulunduğu partisine gözyaşlarıyla veda etti.

Ahmet Pehlivan; istifa nedeniyle yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Bugün 50 yıldır emek verdiğim, ailem, evladım gibi gördüğüm partimden gözlerim dolu bir şekilde ayrıldım.

Merhum başbuğumuz Alparslan Türkeş'in ilk kurduğu Cumhuriyetçi Köylü Millet Partisi'nden bugüne Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları'nın ilçe teşkilatının her aşamasında bilfiil görev almış, en sıkıntılı süreçte davaya sahip çıkmış bir ülkücü olarak, MHP'de siyaset yapma imkanının kalmaması üzerine partime veda ettim.

Bu veda asla bir terk ediş, davadan vazgeçme değildir. Aksine tüm arkadaşlarımızla, ülküdaşlarımızla birlikte Ergenekon Destanı'nda olduğu gibi; tıkanan ülke siyasetinde yeni bir çıkış yolu bulmanın, güçlenerek, büyümenin "Bir olmanın" adımıdır.

50 yıllık Milliyetçi-Ülkücü olarak davama bağlı kalacağıma ve sahip çıkacağıma söz veriyorum.

Bu süreçte kimseyi kırmadım, kimseye de kırgın değilim.

Bu anlamda sorumluluk taşıyan siyasi temsilcilerin incitmeden, nezaket kuralları çerçevesinde daha yapıcı ve kucaklayıcı olmalarını temenni ederim 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs