Geri

GEYVE AYVASI FUARIN GÖZDESİ OLDU

Antalya EXPO yurdun dört bir yanında yetişen markalaşmış ürünlerini buluşturdu. SATSO ve Ticaret Borsası şehrin marka ürünlerini Antalya’da görücüye çıkardı. Geyve Ayvası fuarın gözdesi oldu
Ali ARICI Ali ARICI

GEYVE AYVASI YÖREX’TE

‘Sizin oraların nesi meşhur’ sloganıyla düzenlenen fuara ülkenin dört yanından ürünler tanıtılmaya başlandı. Ayva’nın Başkenti Geyve sloganıyla markalaşan ve dünya da tanınır olmak için girişimlere başlanan Geyve Ayvası, Geyve Müşküle Üzümü fuarda yerini alan ürünler arasındaydı. Sakarya’nın diğer meşhurları ıslama köftesi, kabağı, süpürgesi, Taraklı’nın ağaç kaşıkları da ilimizin görücüye çıkan diğer ürünleri oldu.

SINIRSIZ İKRAM

Geyve Belediyesi fuarı ziyaret edecek konuklara dağıtılmak üzere tonlarca ayva ve üzümü Antalya Yörex Fuarına götürdü. Belediye Başkan Yardımcısı Latif Cengiz standı ziyaret eden konuklara, kolonya, ayva, üzüm ve sirkeden oluşan hediyeleri bizzat dağıtıyor. Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ki programa katıldığı için fuarda ki misafirlerle buluşamadı.

GEYVEMİZİ TANITIYORUZ

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya “Geyve Belediyesi olarak Ticaret Borsamız ile birlikte Antalya Yörex Fuarındayız. 2014 yılında Marka Tescil Belgesini aldığımız Geyve Ayvamızın değeri her geçen gün katlanarak artıyor. Son olarak Coğrafi işaretli ürün olarak işaretlettirdiğimiz Geyve Ayvamızı Antalya Yörex fuarında tanıtıyoruz. Bu sayede hem Geyvemiz hem de Sakaryamızın tanıtımına büyük katkı sağladığımızı düşünüyorum. Ayrıca 30 Eylül - 01 Ekim 2017 tarihinde yapacağımız Geyve Ayva Festivali ile Geyve Ayvamızı taçlandırmayı hedefliyoruz” dedi. 

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs