Geri

Geyve Haber editöründen belgesel

Gayve Haber editörü ve araştırmacı yazar Namık Cihan Oyuncak Müzesi kurucusu Sunay Akın ile yazı dizisi ve Belgesel çalışma için anlaştılar.
Editör Editör





Geyve’li araştırmacı ve yazar olan Namık Cihan, son dönemlerde yaptığı TV proğramları ile öne çıkan fakat şiir severlerin yakından tanıdığı, Türkiye’nin ve Dünyanın tek OYUNCAK MÜZESİ nin kurucusu SUNAY AKIN ile İstanbul Göztepe’deki müzede görüştü. Önceden planlanan görüşmede, N.Cihan, Sunay Akın’a yaptığı çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Ayrıca ikili yapacakları yeni bir yazı dizisi ve  belgesel çalışması ile ilgili olarakta anlaştılar. Yapılan görüşmede S.Akın şu kısa bilgileride aktardı:’ Oyuncak müzesi 23 Nisan 2005 te açıldı. Müzecilik sevgisini aşılamalıyız. Ancak müzeleri olan toplumlar zengin sayılırlar. Demokrasilerde ve uygarlıkta yol alırlar. Okuma sevgisi müzelerden geçer. Düşleri olan toplumlar amaçlarına ulaşırlar'.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs