Geri

Başkan Kaya: ' Kendi Asfaltımızı Üreteceğiz'

Geyve Belediyesi ilçe merkezinde başlattığı asfalt atağı sonrası köy yolları asfaltlamasında kullanılmak üzere asfalt üretim tesisi ve asfalt sathi kaplama aracının ihalesinii gerçekleştirdi.

Ali ARICI Ali ARICI

.Konuyla ilgili açıklama yapan Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya:' Geyve belediyesi olarak ilçemize bir hizmet daha kazandırıyoruz.Hep Birlikte büyüyo hep birlikte ilklere imza atıyoruz. BU guru senin Geyvem. Sizden aldığımız güçle bu gururu yaşıyoruz' dedi.


2014 yılında büyükşehir yasası ile hizmet götürme açısından Geyve Belediyesine bağlanan mahallelerde asfalt çalışması için ilk adım atıldı. Bukapsamda asfalt emisyon üretim tesisi ve kombi sathi kaplama ekipmanları ihalesi Geyve Belediyesince gereçekleştrildi. 


Büyük mücadele veren Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, ilçeye asfalt tesisi kazandırmanında mutluluğunu yaşıyor. 


BU GURUR SENİN GEYVEM


Mutluluğu ve heyecanını sosyal medya kanalıyla paylaşan Murat Kaya: ' Geyve belediyesi olarak ilçemize bir hizmet daha kazandırıyoruz.Hep Birlikte büyüyo hep birlikte ilklere imza atıyoruz. Bu gurur senin Geyvem. Sizden aldığımız güçle bu gururu yaşıyoruz. Asfalt emisyon üretim tesisi ve asfalt sathi kaplama aracının ihalesini yaptık. Allah nasip ederse, en kısa sürede ihale süresini tamamlayarak Büyük Şehir Yasası kapsamında ilçemize bağlanan köylerimizin yollarının yapımına başlyacağız. Durmak yok huzura ve hizmete devam' dedi. 


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs