Geri

Ferizli Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan

Geyve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi(Sağlık Meslek) öğrencisi Kevser Doğdu,Ferizli Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan ile görüştü.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

ÖĞRENCİ KALEMİNDEN FERİZLİ KAYMAKAMI


*Sayın Kaymakamım bize kendinizi tanıtır mısınız?

- 1977 yılında Gaziantep'te doğdum. Aslen Uşaklıyım.

Babamın mesleği sebebiyle çeşitli illerde bulundum. 2003 yılında kaymakam olmak için 3.5 yıl staj yaptıktan sonra 2006 yılında kaymakam oldum. Evliyim ve bir çocuğum var.


* Görevinizi bizlere de tavsiye eder misiniz?

- Bu mesleği yapmak isteyen kişi, öğrenci idealist ise eğer tabi ki tavsiye ederim.


* Görevinizle ilgili unutamadığınız bir anınızı anlatır mısınız?

-15 Temmuz gecesini unutamam.Milletimiz ve devletimiz için çok zor bir geceydi o gece. Ama hem bizler hem de halkımız bu geceden, olayı alnımızın akıyla çıktık çok şükür. İlçe olarak Ferizli halkı da her zaman devletimizin yanında oldu.


* Göreviniz icabı birçok hizmetler yapmışsınızdır. Bazılarını öğrenebilir miyiz?

- Evi olmayan vatandaşlarımıza ev yapıyoruz. Eğitimde mesela şu an akıl oyunları sınıfları hazırlıyoruz. Çeşitli yardımlarda bulunuyoruz. Okullarımızda eksik olan malzemelerimizi gideriyoruz.


* Her şeyin başı eğitimdir diyoruz. Eğitimle ilgili düşünceleriniz nelerdir?

- Sizlerden örnek vereyim: Sizler ileriki yıllarda kimileriniz yönetici kimileriniz memur olacaksınız.Yani sizler bizim geleceğimizsiniz.Eğer ki eğitimdeki sorunları çözersek kaliteli eğitimi sizlere verirsek ekonomik olsun, siyasal olsun, sanatsal olsun ülkenin düzeyini daha da yükseltiriz. Bu düzeyin yükselmesi için yaklaşık 10 yıl bekleriz bu da eğitimde  sabırlı olmamız gerektiğini gösteriyor.




*Bizim aracılığımızla gençlere neler söylemek istersiniz?

- Bu dönemlerinizi kitap okuyarak, kendinizi geliştirerek, dolu dolu geçirmenizi isterim. Kitap okumak sizlerin donanımınızı arttırır. O yüzden bol bol kitap okuyun.


*Bulunduğunuz görevden ayrılınca nasıl anılmak istersiniz?

- Yaptığımız hizmetlerin kalıcı olmasına özen gösteriyoruz.Bu yaptığımız hizmetlerle anılmak isterim. Bazen arayan vatandaşlarımız oluyor onların bir :"Allah razı olsun Kaymakam Bey" demeleri bile bizleri çok mutlu ediyor.


* Son olarak bize söylemek istediğiniz var mı?

- Bu zamanlarınızın kıymetini bilin ve hedeflediğiniz alanda ilerleyin.


*Bize zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederiz.


Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs