Geri

Geyve'de Kutlu Doğum Haftası Ön Hazırlığı Yapıldı

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kampanyasında Sakarya İl müftülüğü, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı işbirliğiyle ortaokul ve liseli öğrenciler arası 40 Hadis ezberleme yarışması yapılacak.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Müftülüğü Konferans salonunda yapılan toplantıya ilçe müftüsü Ali Erhun başkanlık yaptı. İl müftü yardımcısı Yusuf Akkuş, Din İşleri hizmetleri şefi Bekir Emanet, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Duran, Halk Eğitim Müdürü Mustafa Doğan, ortaokul-lise müdürleri ve Din Kültürü öğretmenleri katıldı.

Yapılan konuşmalarda özetle şunları söylediler: Peygamber Efendimizin 40 hadisini ezberletmedeki amaç; geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin dini konularda bilgi sahibi olmalarına yardımcı olmaktır. 

5.6.7.8.9.10.11 ve 12.sınıf öğrencileri arasında hadis ezberleme yarışması düzenlenecektir. 20 Nisan 2016'da yapılacak olan yarışmada şube birincisi olacak öğrencilere 100'er lira para verilecektir. 

Bütün öğrencilerimizin bu yarışmaya katılmalarını bekliyoruz.

MEHMET AYDOĞAN 

Geyve Haber


İl Müftülüğü Şefi Bekir EMANET, İlçe MEM Adem DURAN, İl müftü yard. Yusuf AKKUŞ ve İlçe müftüsü Ali ERHUN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs