Geri

Liseler Arası Bilgi Yarışması Yapıldı

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Liseler ve Meslek Liseleri arası bilgi kültür yarışması Geyve elemeleri yapıldı.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN


Yarışma sonunda aldıkları puana göre ilçemizi Sakarya'da temsil edecek okullar belli oldu: Geyve Ortaokulu, Geyve Anadolu Lisesi, Geyve METAL (Anadolu Sağlık Meslek Lisesi), Geyve Anadolu İmam-Hatip Lisesi. 

Geyve Milli Eğitim şube müdürü Tahir Taş:"Bilgi-kültür yarışmasında öğrencilere 25 tane soru sorulacak. Birinci olacak olan okul, Sakarya'daki yarışmada Geyve'yi temsil edecek."dedi.

METEM müdürü Tekin Bayer: "Okulumuzu temsil edecek olan İlker Yeşilyurt, Mücahit Kahveci, Enes Demir, Kerim Can Demirci ve Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerine başarılar dilerim."dedi.

METAL müdür yardımcısı Şeref Bulut: "Bizim okulumuzu da Yunus Emre Özçelik, Esra Çelik, Ecenur Bulat ve Elif Bulut temsil edecek. Ben de METEM öğrencilerine başarılar diliyorum.

Geyve Anadolu Lisesi müdürü Fatma Sancaklı: "Ebrar Bozdağ, Kübranur Uysal, Ezgi Altun ve Burak Kılıç öğrencilerimize başarılar dilerim."dedi.

Teknik masada oturan Gökhan Kılıç soruları ekrana yansıttı. Jüri üyeleri Hüseyin Uçar, Nuri Orhan, Turgay Küçüktepe, Salih Çal, Şerife Tekin, Yakup Örün, Mehmet Kılıç, Yasin Toydemir, Hasan Ambarkaya ve Seda Akbulut. 

Geyve MEM şube müdürü Tahir Taş, öğrencileri tebrik edip çeşitli hediyeler verdi.

MEHMET AYDOĞAN

Geyve Haber

Geyve METAL

Geyve METEM

Geyve Anadolu Lisesi

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs