Geri

METEM, ALTIN BİLEZİK KAZANDIRIYOR

Geyve METEM (Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi) 7/24 hizmet vererek, öğrencileri hem lise mezunu yapıyor hem de meslek öğreterek öğrencilerine altın bilezik kazandırıyor.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN


Geyve METEM müdürü Tekin Bayer: "1989-1990 öğretim yılında faaliyete başlayan okulumuz, bu güne kadar binlerce öğrenciyi ekmek sahibi yaptı. Örgün ve Yaygın Eğitimde; Elektrik-Elektronik Teknolojisi, Bilişim Teknolojisi, Metal Teknolojisi, Mobilya ve İç Mekan Tasarımı, Muhasebe ve Finansman, Giyim Üretimi, Çocuk Gelişimi alanlarında, Çıraklık Eğitimi ve Özel Eğitim sınıfı olmak üzere 850 öğrenciye eğitim vermekteyiz.

Okulumuz şu anda Geyve'nin en büyük okulu olarak; proje üretmedeki başarısı, sosyal ve kültürel faaliyetlerdeki etkinlikleriyle gözde bir okuldur. 

Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz Akgıda, Aktül, Şen Piliç, Uğur Balkuv, Toyota, Otokar, Türk Traktör gibi fabrikalarda çalışmaktadır. BMC fabrikası gibi Sakarya'ya yeni yatırımlar geldikçe öğrencilerimiz işsiz kalmayacaktır. Çünkü sanat altın bileziktir."dedi.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs