Geri

METEM’den Vergi Dairesi’ni Ziyaret

Geyve METEM(Mesleki Teknik Eğitim Merkezi) Vergi Dairesi’ni ziyaret etti.
Editör Editör

Geyve METEM 10. Ve 11. Sınıf Muhasebe Bölümü öğrencileri; Okul Müdürü Tekin Bayer, Muhasebe Bölümü Öğretmenleri Fazilet Demir ile Şef Aycan Yeşilyurt Akıllı eşliğinde, Geyve Vergi Dairesi’ni ziyaret etti.

Vergi Dairesi Müdürü Gaffar Koçak’ı makamında ziyaret eden öğrencilere izzeti ikramda bulundu. Daha sonra dairenin birimleri Müdür Koçak tarafından öğrencilere gezdirilerek gerekli bilgiler verildi.

Müdür Koçak; Öğrencilere; vergi nedir? Vergi vermenin önemi nedir?Toplanılan vergiler nerelere ve nasıl harcanıyor? Hangi meslekleri seçmeyi düşünüyorsunuz? sorularını yöneltip açıklamada bulundu. 

Koçak, verginin toplanması ve kendilerinin istikbaline yatırım yapılması için gece-gündüz çalıştıklarını ifade etti. 

Müdür Gaffar Koçak; birimlerde çalışan Gelir Uzman yardımcısı Hakan Atılgan, Gelir Uzmanı Özkan Kaba, Gelir Uzman Yardımcısı Vicdan Çağdavul, Veri Hazırlama Kontrol İşletme Ali Akal ile Veri Hazırlama Kontrol İşletme Belgin Öztürk ve Burhan Gedik’i tanıttı.

Şef Aycan Yeşilyurt Akıllı, getirdikleri canlı çiçeği Müdür Koçak’a verdi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs