Geri

Sportmen Geyveli genç kalmanın sırrını açıkladı

Sağlıklı yaşam için her gün düzenli yürüyüş sporunu öneren doktorların söylemlerine örnek teşkil edecek bir yürüyüş her sabah Geyve'de gerçekleşiyor.Geyveli İrfan Yıldız, günde 6 kilometrelik yürüyüşüne devam ediyor.
Ali ARICI Ali ARICI

Geyve Alifuatpaşa’da yaşayan İrfan Yıldız sağlığını yürümeye borçlu olduğunu söyledi. 

Güne yürüyüşle başlayan Yıldız, düzenli olarak her gün 6 km yürüdüğünü belirterek; "Sağlık her şeyin başı. Sağlımızı korumak için düzenli beslenmek ve spor yapmak şart. En ucuz ve en basit spor dallarının başında da şüphesiz yürüyüş gelmekte. Modern hayatın bize sunduğu bazı kolaylıklar nedeniyle hareketsiz bir yaşama mahkûm durumdayız. Her gün düzenli olarak yarım saat dahi yürüyor olsak; obezite, kalp rahatsızlıkları gibi birçok hastalığın önüne geçmiş oluyoruz” diyerek Geyvelileri yürüyüşe davet etti.

YÜRÜYÜŞE DAVET

Geçtiğimiz yıl her sabah Geyve’de yoğun katılımlı yürüyüşler gerçekleştirdiğini belirten Yıldız, bu yıl da yürüyüşe katılmak isteyenleri sabah 06:15 de Alifuatpaşa Camii önünde buluşmaya davet etti.

GÜZERGÂHLAR

Yıldız’ın 6 km’lik yürüyüş parkuru ise şöyle;

06:15 Alifuatpaşa merkezden çıkış

 Köprü

 Epçeler sapağı

Tren yolu altgeçit

Taraklı sapağı

Tepecikler’de mola

Orman İşletmesi

Karaçay Köprüsü

Geyve Meydanı


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs