Geri

Çöp konteynerleri alev alev yanıyor

Pamukova İlçesinde cadde ve sokaklara koyulan çöp konteynerleri, vatandaşların bilinçsizce kömür küllerini dökmesi sonucu alev alev yandı.
Ali ARICI Ali ARICI

Pamukova İlçesinde Pamukova belediyesi ve Biosun Katı Atık İşleme Tesisinin cadde ve sokaklara koyduğu Çöp konteynerlerine vatandaşların kış ayları nedeni ile bilinçsizce döktüğü ateşli soba külleri konteynerlerin alev alev yanmasına sebep oluyor.

Bilnçsizce kullanılan çöp konteynerleri..

Evlerdeki çöpler için organik maddeler için ayrı, evlerden çıkan soba külleri vb. maddeler için cadde ve sokaklara ayrı ayrı konteynerler konmasına rağmen dün gece Elperek Mahallesi Turgut Reis Sokak ile Eyüp Sultan Caddesinde Organik maddelerin atılacağı çöp konteynerlerine ateşli soba küllerinin bilinçsizce dökülmesi sonucu alev alev yanan çöp konteynerleri tehlike saçtı.

Vatandaşlar dikkat etmeli..

Belediye yetkilileri yanan konteynerlerin milli servet olduğunu belirterek ”Soba kullanan evler ve Kalorifer ateşçilerimiz küllerini söndürsünler ve mümkün olduğunca bir gün sonra çıkarsınlar. Sönmeyen küller yangına neden oluyor ve bu sebeple de çöp konteynerleri kullanılmaz hale geliyor. Devletin, milletin parası boşa gidiyor. Organik maddlerin atıldığı konteynerlere kül atılmamalı “ dediler.

İsmail Çetintaş / PAMUKOVA


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs