Geri

AK Geyve’den Bayır Bucak Türkmenleri için destek çağrısı

AK Parti Geyve İlçe Teşkilatı, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun talimatıyla Bayırbucak Türkmenleri ’ne yönelik yardım kampanyası başlattı. Yardım kampanyası ile açıklama yapan AK Parti Geyve İlçe Teşkilatı Başkanı Muhittin Irmak tüm Geyveliler'e kampanyaya destek çağrısında bulundu.
Ali ARICI Ali ARICI

Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından Bayır Bucak Türkmenlerine yönelik başlatılan yardım kampanyası, tüm Türkiye’de AK Parti il ve ilçe başkanlıkları tarafından sürdürülüyor.


AK Parti Geyve İlçe Başkanlığı tarafından da yürütülen yardım kampanyasıyla ilgili bilgi veren Başkan Muhittin Irmak, yardım kampanyasının Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun talimatıyla tüm teşkilatlarda başladığını belirtti.


Irmak, "Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de teşkilatımız tarafından, bölgede acil olarak ihtiyaç duyulan malzemeler toplanacaktır. Konserve (dayanıklı gıda maddeleri), kuru gıda, çocuk bezi gibi hijyenik malzemeler, tıbbi malzemeler, giysi ve ayakkabı, tekerlekli sandalye, ortopedi malzemeleri, çocuk maması, battaniye gibi yardım malzemeleri toplanacak ve daha sonra Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığımızın organizasyonuyla bölgeye ulaştırılacaktır. Tüm kamuoyunun ve özellikle sivil toplum örgütlerinin desteklerini bekliyoruz. Ayrıca yardımda bulunmak isteyen tüm vatandaşlarımız teşkilatımızla irtibata geçebilirler" dedi.


Suriye ordusunun bölgedeki Türkmen vatandaşların varlığına son vermek istediğini vurgulayan Başkan Irmak, ‘’Türkiye Cumhuriyeti, hiçbir zaman insanların zulüm görmesine sessiz kalmayacaktır. Bayırbucak Türkmenlerine yönelik saldırıları da bu bağlamda şiddetle kınıyoruz. Katliamın eşiğinde hayatlarına devam etmeye çalışan Bayırbucak Türkmenlerinin her zaman yanında olduğumuzu da bir kez daha ifade etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.


İrtibat Telefonları


Geyve AK Parti İlçe Başkanı Muhittin Irmak:


0533 611 35 72


Güngör Çam: 


0533 712 60 46


Abdullah Özdemir: 


0532 605 30 97

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs